Skaidri Veido kaukė matomas raiškos masque mascarillas Facemask poliesteris tušas tinka bet kokiai progai veido mascarilla

Skaidri Veido kaukė matomas raiškos masque mascarillas Facemask poliesteris tušas tinka bet kokiai progai veido mascarilla

w124001

Nauja

Yra sandėlyje

€3.94 €2.48
Vnt.

Žymos: dviračių facemask, Veido Kaukė, disponuoti kaukė, facemask su filtru, kaukė burną, facemask mados, kaukė sportas, kaukė reusabl, siuvinėjimo moteris, facemask slidinėjimo.

Kaukė Su Aiškiai Langą Matomos Išraiškos Veidą Padengti Kurtiesiems Nutildyti Žmones

Aprašymas:

Apsaugoti mūsų saugumas: Dėvėti kaukes yra vienas iš būdų, kaip pažaboti plisti ,bet ir kurčiųjų bendruomenės, kaukę, kuri slepia kažkieno burną gali būti pažodinis kliūtis veiksmingai bendrauti.

Spręsti Bendravimo Kliūtis: Veido išraiškas ir lūpų skaitymas yra pagrindinės kurtiesiems suprasti kitus, taip bendraujant, nerizikuojant savo sveikata tapo rimta problema kurčiųjų bendruomenę, kuri paragino nedelsiant tirpalo.

Atsakyti į klausimus, remiantis šypsenėlių: skaidrus skyrelis, kuris leidžia dėvėtojui lūpų matomas, todėl lūpos-svarstymas ir priėmimas iš kalbančiojo veido išraiškas įmanoma.

Kiekvienas turi būti prižiūrimi.

Specifikacija:

Medžiaga: Poliesteris

Kartų: bet kokiai progai

Sezonas: keturi metų laikai

Taikoma objektų: vyrai ir moterys

Spalva: Kaip nuotraukose

Dydis:20.5 x 11,5 cm

Pakuotės Turinys:

1 x Kaukė

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<