Dual USB Įkroviklio Lizdas Automobilio Žiebtuvėlio Adapteris, USB Telefono Kroviklis su Laidu Puodelio Tipo

Dual USB Įkroviklio Lizdas Automobilio Žiebtuvėlio Adapteris, USB Telefono Kroviklis su Laidu Puodelio Tipo

w123276

Nauja

Yra sandėlyje

€14.76 €9.30
Vnt.

Žymos: nokia 1030 telefono, Nokia 8600, adapteris usb atasata, Nokia 6120, mikrofono adapteris usb, "nokia" ekrano touch, nokia n70, acer usb adapteris, hauwei adapteris usb, maža adapteris usb.

Dvigubas Kroviklis Automobilių Lengvesni USB Telefonas su Cigarečių Kabelis Puodelio Tipo

Kulka Taškų:

1. Aptakus Taurės Formos Dizainas: 2-cigarečių degiklio lizdo adapteris yra suprojektuoti, kad tilptų į automobilio puodelio laikiklį, taupymo kambarį ir padaryti jūsų automobilis yra daug neater.Ji veikia kaip puikus įkrovimo hub kelyje, vienu metu gali įkrauti telefonus ar kitus prietaisus, kurie tiek jums ir jūsų šeimoms net galinės sėdynės, užkirsti kelią erzina nepatogus kabeliai ir kroviklis adapteriai.

2. 2 Cigaretės Degiklio Lizdą: Pateikite bendra galia iki 80W (40 W galia max kiekvieno lizdo), palaiko vienu metu naudoti daugumai automobilių nešiojamųjų prietaisų, tokių kaip GPS, Brūkšnys Cam, Oro Valytuvas, Sat Nav, Rankiniai Dulkių siurbliu, Automobilio Drėkintuvas jūsų 12V/24V transporto priemonės.

3. Dual USB jungtys: 2 standartinė USB jungtys leidžia jums greitai krauti 2 įrenginius vienu metu(Max 5V,3.1 A), paramos Telefonu 8 X 7 plus 7 6S 6 Plus/Pad Oro Mini,Už S7 S6 krašto S5/Tab, Nexus 5X 6P, Moto, Uždegti ir kitus USB įrenginius.

4. Įjungimo/Išjungimo Jungiklis: yra Atskiras įjungimo/išjungimo jungiklis kiekvieno lizdo.Tiesiog paspauskite mygtuką, norėdami įjungti arba išjungti, nereikia prijungti ir iš jūsų įrenginius, išplėsti gyvenimo trukmę prietaisas ir energijos taupymą.Jums gali sutelkti dėmesį vairuoti, užkirsti kelią atitraukti dėmesį nuo kitų dalykų.

5. LED Įtampos Ekranas: Prijungtas prie automobilio cigarečių degiklio lizdo, led indikatorius bus įjunkite, stebėti įtampa jūsų automobilio akumuliatoriaus realiu laiku.Tai bus "flash" kai įtampa yra ne normalus, patogus patikrinti bet kuriuo metu, kad išvengti automobilių gedimų vairavimo būdu.Build-in 7A saugiklis ir apsaugos grandinių, apsaugotų nuo perkrovos ir trumpojo jungimo.

Parametrai:

Produkto Pavadinimas: Taurė-tipo Automobilinį Įkroviklį

Įėjimas: 12V-24V DC

Išėjimas: 5V/USB išėjimas 3.1

Išėjimo srovė: 3100 (mA)

Gaminio dydis: apie 8.1 x 6.8 x 6cm/3.19*2.68*2.36 į

Darbinė temperatūra:

Spalva: juoda

Įpakavimas: spalva karton. pakuotėje, 0.23 kg / vnt.

Taikytinos modeliai: visų modelių

Produkto savybės: automobilinis įkroviklis, cigarečių degiklio vieną du

Savybės:

1.Aptakus Taurės Formos Dizainas: 2-cigarečių degiklio lizdo adapteris yra suprojektuoti, kad tilptų į automobilio puodelio laikiklį, taupymo kambarį ir padaryti jūsų automobilis yra daug neater.Ji veikia kaip puikus įkrovimo hub kelyje, vienu metu gali įkrauti telefonus ar kitus prietaisus, kurie tiek jums ir jūsų šeimoms net galinės sėdynės, užkirsti kelią erzina nepatogus kabeliai ir kroviklis adapteriai.

2.2 Cigarečių Degiklio Lizdą: Pateikite bendra galia iki 80W (40 W galia max kiekvieno lizdo), palaiko vienu metu naudoti daugumai automobilių nešiojamųjų prietaisų, tokių kaip GPS, Brūkšnys Cam, Oro Valytuvas, Sat Nav, Rankiniai Dulkių siurbliu, Automobilio Drėkintuvas jūsų 12V/24V transporto priemonės.

3.Dual USB jungtys: 2 standartinė USB jungtys leidžia jums greitai krauti 2 įrenginius vienu metu(Max 5V,3.1), parama "iPhone" 8 X 7 plus 7 6S 6 Plus " / "iPad" Oro Mini, Samsung Galaxy S7 S6 krašto S5/Tab, Nexus 5X 6P, LG, Sony, Moto, Uždegti ir kitus USB įrenginius.

4.Įjungimo/Išjungimo Jungiklis: yra Atskiras įjungimo/išjungimo jungiklis kiekvieno lizdo.Tiesiog paspauskite mygtuką, norėdami įjungti arba išjungti, nereikia prijungti ir iš jūsų įrenginius, išplėsti gyvenimo trukmę prietaisas ir energijos taupymą.Jums gali sutelkti dėmesį vairuoti, užkirsti kelią atitraukti dėmesį nuo kitų dalykų.

5.LED Įtampos Ekranas: Prijungtas prie automobilio cigarečių degiklio lizdo, led indikatorius bus įjunkite, stebėti įtampa jūsų automobilio akumuliatoriaus realiu laiku.Tai bus "flash" kai įtampa yra ne normalus, patogus patikrinti bet kuriuo metu, kad išvengti automobilių gedimų vairavimo būdu.Build-in 7A saugiklis ir apsaugos grandinių, apsaugotų nuo perkrovos ir trumpojo jungimo.

Sąrašas:

Taurė-tipo Kroviklis*1

Spalvos Dėžutę*1

1) Mes priimame Al ipay, Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2) Mokėjimo, turi būti m ade per 3 dienų nuo užsakymo.

3) Jei jūs negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.

5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai