Policijos Alkoholio Testeris Profesionalių Skaitmeninių LCD Ekranu Breathalyzer Detektorius nei 65 metų

Policijos Alkoholio Testeris Profesionalių Skaitmeninių LCD Ekranu Breathalyzer Detektorius nei 65 metų

w123247

Nauja

Yra sandėlyje

€11.81
Vnt.

Žymos: alkoholis, cellphon, ethylotest, alcotest alkoholio testeris, gps greičio stebėti, onever skaitmeninis alkoholio testeris, breathalyzer alkoholio, celsior, kvėpavimas alkoholio testeriai skaitmeninis, alcoholimetro skaitmeninis.

Greitai Reaguoti Profesionalus LCD Alkoholio Testeris nei 65 metų Skaitmeninis Alkoholio Detektorius Breathalyzer Policijos Alcotester

Ypatybė:

Pormptly ir patogiai dizaino matavimo BAC.

Paprastas metodas analizė Alkoholio Koncentracijos Kraujyje, bet kuriuo metu ir bet kurioje vietoje.

Tai paprasta atlikti.

Skaitmeninis alkoholio testeris su garsiniu perspėjimu.

Diapazonas 0.00-0.19% BAC & 0.0-1.9 g/l.

Greitas atsakas ir vėl.

Naudoti kandiklį.

Auto power off:maždaug 1 minutę

Naudoti 2 x 1,5 V AAA šarminės baterijos (neįtraukta).

Veikimo laikas:sušilti:10s atsako:

Aplinkos temperatūra:5-40 laipsnių

Spalva: Juoda

Prekės dydis: 118*68*22mm

Grynasis svoris: 45g

Pakuotės svoris: 55g

Pakuotės Turinys

1 x Instrukcija

1 x Skaitmeninis Kvėpavimas Alkoholio Testeriai Ginklą

5 x Kvėpavimas inhaliatorių Atveju

Produkto savybes ir privalumai: 1. Išskirtinį ir kompaktiško korpuso dizaino, gražių kreivių puikiai tilptų į žmogaus delną, lengvas ir patogus.Lengva nešiotis, Gali būti naudojamas kaip "keychain" ar kitų papuošimų. 2.68 s gali veiksmingai aptikti alkoholio kiekis ir koncentracija žmogaus kraujyje.Jis yra savarankiškai išbandyti 30 min. po alkoholio vartojimą.Jis turi gerą pamatinės vertės, skirtos transporto priemonių vairuotojų.Duomenys yra tikslūs trijų skaitmenų, ir daugianacionalinių matavimo vienetas yra naudojamas kaip etalonas. 3.Produkto sudėtyje nėra baterijų ir pirkėjams reikia įdėti savo baterijas, kuris yra patogus transportas, saugus ir veiksmingas.Korpusas yra pagamintas iš ABS medžiagos, kurios yra atsparios trinčiai, stabdžių slėgį.kietasis išorinis apvalkalas, veiksmingai apsaugo savo vidaus dalys veikia efektyviai. 4.Į 68s Alkoholio Testeris yra populiari karšto pardavimo punktas dėl geros kokybės ir prieinamą kainą.Aukštos kokybės yra bendrovės gamybos principas.Mes atkreipti dėmesį į produkto informaciją, siekti kompetencijos, ir stengtis nuolat atnaujinti, kad gaminys veiklos atitinka visuomenės.Priima patogumui kiekvieno žmogaus gyvenime, padidinti pajusti malonumo ir laimės Yra mūsų varomoji jėga. 5.Įdėti 2 akumuliatoriai, jungiklį paspauskite mygtuką 3 sekundes, išsiųsti "beep" pradėti dirbti, tada surinkite 10 sekundžių šildymo, 10 sekundžių atliekos , patvarus, saugus ir higieniškas.

1. Mes priimame Alipay.

2. Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

3. Jei negalite kasos iš karto po aukciono pabaigos, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą sumokėti.Draugiškas patarti jums mokėti greitai, kad mes galime pasirūpinti krovinys kaip galima greičiau.

1. Laivybos visame pasaulyje(Išskyrus atvejus, kai kuriose šalyse).Paprastai, tai bus imtis 7-22 reikalas dienų atvykti(Šeštadienis. & Saulės. Ir viešosios atostogų atmesti.)

2. Kai kurie produktai su baterija arba "bluetooth", gali būti grąžintas pagal Muitinės,ir tada reikia iš naujo išsiųsti,kad tai užtruks ilgiau,būkite kantrūs.

3. Straipsniai paprastai yra vežamas iš 1-3 darbo dieną po apmokėjimo pašalinta (Šeštadienis. & Saulės. Ir viešosios atostogų atmesti.)

4. Mokesčiai ir baterijos nėra įtrauktos į prekės kainą arba laivybos mokestis.šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė.

5. Jei norite naudotis kitomis išreikšti, pavyzdžiui, UPS, DHL, "FEDEX", ir EMS.Prašome palikti pranešimą ar bendrauti su mumis internete.Mes jums konkurencingą kainą.

6. Pastaba: Mes tikimės, kad jis atvyks laiku, bet kadangi tai yra tarptautinis pristatymo, laivybos laikas bus labai priklauso nuo logistikos bendrovės ir vietos oras, muitinės ir (arba) pareigų, pašto, tikiuosi, kad jums suprasti.

7. Jei negavote savo daiktus ir per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti pristatymo informaciją ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas.

8. Užpildykite visiškai gavėjas pavadinimas ir pristatymas adresas ir kontaktinė informacija.

9. Jei pasirinksite, greitas pristatymas, prašome pasirinkti lengvai muitinės išreikšti jums.

1. Jei gavote neteisingą, sugadintas, sugedęs, ar prekės nėra aprašyta, prašome susisiekti su mumis dalinis/pilnas grąžinti pinigus ar pakeisti mūsų išlaidas.

2. Gauti produktas per 7 dienas, mums bus malonu pasikeisti arba grąžinti už jus, kaip ilgai, kaip visi originalioje pakuotėje ir priedai pradinę būklę.

3. Jei dėl kokių nors priežasčių jūs nepatenkintas pirkiniu, prašome susisiekti su mumis, ir mes padarysime viską, kad ją išspręsti.

4. Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo.

1. Jei norite grąžinti jūsų produktas (- ai), remontas / keitimas / grąžinimas, prašome susisiekti su mūsų klientų aptarnavimo.

2. Visos grąžinamos prekės turi būti originalioje pakuotėje ir turėsite pateikti mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grąžinimo.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<