Jūrų Vandeniui Stereo "bluetooth" Audio Radio Garso Sistemos Automobilinis MP3 Grotuvas Valtis SPA UTV ATV 3 colių Jūrų Garsiakalbis+Antena

Jūrų Vandeniui Stereo "bluetooth" Audio Radio Garso Sistemos Automobilinis MP3 Grotuvas Valtis SPA UTV ATV 3 colių Jūrų Garsiakalbis+Antena

w123176

Nauja

Yra sandėlyje

€111.78 €80.48
Vnt.

Žymos: automobilio radijas, valtis pvc, 1 din radijas, belaidis garsiakalbis, garso automobilį, ho scale modelio traukinių varikliai, nustatyti traukinio ho, fm radijas, ho scale, m3 grotuvas bluetooth.

Gerbiami klientai:

Dėkojame, kad lankotės mūsų parduotuvėje, Mes esame įsipareigoję teikti 5 pradeda paslaugos jums.Prašome nedvejodami kreipkitės į mus jeigu turite klausimų per jūsų pirkinių!Mėgautis savo pirkinių ir Turi gerą dieną!

Jeigu jūs esate didmenininkas, ir nori pirkti urmu dideliais kiekiais, prašome nedvejodami susisiekite su manimi, už gera kaina!!!Jei jūs ieškote kai kurių produktų, kad yra dar rodomi mūsų parduotuvėje arba www.poligon-1.lt, Tiesiog leiskite mums žinoti, mes bus gauti juos jums Labai nuolaidos!!!

Įžanga:

Ši maža vandeniui "bluetooth" stereo yra puikus programas, kur tik yra laisvos vietos.Nors tai tik gabaritas dydį, jis gali dar galios iki 4 garsiakalbiai su 40 w (peak power) vienam kanalui.

Šis stereo neturi KOMPAKTINIŲ diskų grotuvą.Vietoj to, ji turi AM/FM radiją ir RCA, Aux audio įėjimai galinės, kurie gali būti naudojami žaisti garso iš ipod, nešiojamieji palydovinės radijo stotys ir pan.Ji taip pat bus žaisti savo skaitmeninius MP3 failus, kai jūs prijunkite savo MP3 grotuvą arba "Flash" ratai, galinis USB lizdas (MP3 grotuvai, taip pat bus papildytos).

Produkto Funkcijos: "Bluetooth" Stereo Vandeniui Radijo Jūrų FM AM Imtuvas Valtis Garso Motociklo USB MP3 Garso Sistema su 4"

jachtų ,valčių, baseinas, vonios kambarys, pirtis kambarys Vandeniui stereo imtuvą su "Bluetooth", FM/ AM, USB įvesties ir AUX įvestis Atitinka ASTM B117 druska/ rūko poveikio standartas Atitinka ASTM D4329 UV standartinė Uždegimo apsaugos sertifikuota Ryškus, baltas LED apšvietimas Gumos lytėjimo veiksmų valdymo mygtukai Aukštos raiškos teigiamas LCD ekranas HumiSeal padengtas PC Produkto Specifikacijos: AM/ FM Skyriuje Dažnių Diapazonas: FM: 87.5-108 Mhz, AM: 522-1620 Khz Tarpinio Dažnio: 10.7 MHz Triukšmo Ribinių Jautrumas: Tarpinio Dažnio Atmestas: MP3 Sekcija S/ N Santykis: >50 dB Dažnio Atsakas: 20-20 KHz A/ D Konvertavimo Filtras: 16 BITŲ Garso ir Kitų Skyrių Galia: 4*40W Maitinimas: DC 12 V (baterijos) Apkrovos Impendnce: 4-80hms/ kanalo Medžiaga: Alloy + plasitc Pakuotės Turinys:

Vienetas x 1PCS,

Vielos kabelis x 1PCS

Įdiegti Laikiklis su varžtais x 1PCS

Naudojimo Instrukcija lietuvių kalba X 1PCS

Vaiskiai Balta Mažmeninės Langelyje x 1PCS

2. 3Inch Vandeniui Jūrų Lauko SPA, Valčių, Motociklų Garsiakalbiai

Tipas:

3 " Full Range, kompaktiškas garsiakalbis

Spalva:

Juoda

Atsparus vandeniui:

IP66

Kūgio Dydis:

3"

Išorinis Skersmuo:

93.5 mm

Montavimo Skylės Skersmuo:

86mm

Montavimo Gylis:

54mm

Varža:

4 Ohm

Dažnio Atsakas:

120Hz - 20kHz

Galia (maks.):

70W

Grotelės medžiaga:

UV Plastiko

Krepšio Medžiaga:

UV Plastiko

Kūgio Medžiaga:

Polipropilenas

Guma Supa:

Nr.

Magnetas Medžiaga:

Ferito, 4oz

Magnetas Apsauga:

Plastikinių Vandens Guard

Svoris (vieno garsiakalbio):

0.4 KG

SPL(1Watt/1Meter):

80dB

Naudojimas:

Valčių,jachtų,SPA,plaukimo baseinas

Atsparus vandeniui Jūrų Gumos Ančių Dipolio Lanksti FM AM Radijo Antena Valtis Jachta ATV UTV RV Sunkvežimis

Savybės:

Jūrų Gumos Radijo Antena

Labai priėmimo AM/FM

Atsparus vandeniui ir atspari korozijai.

Puikus valčių ir kemperiais.

33.7 CM Ilgio Stiebo

1,3 M Laidas Ilgas

Apie mus:

NYW-Didmenininkas yra Kinijos pirmaujanti tiekėjas Elektronika ,Mes turime didžiausią pasirinkimą buitinė technika, Jūrų Elektronikos, Namų Elektronikos Taikymo.

Mes siekiame, kad jūsų 100% Pasitenkinimo nuo žemės iki, teikti vieno langelio " paslauga mūsų klientams.Mes per daugelį metų ekspertų patirtis plataus Vartojimo Elektronikos.Mūsų įsipareigojimas teikti aukščiausio lygio paslaugas tęsiasi nuo pradinio tyrimo per mūsų skirta po pardavimo parama ir mūsų komanda gali padėti, su bet kokius klausimus, kurie jums gali turėti visą gyvenimą mūsų produktas.

Vežimą:

Mūsų Krovinių vežimo Sąnaudos apima sąnaudas, laivybos, krovos ir aukštos kokybės pakuotėje.

Mes nesame atsakingi už nepristatyti adresą.Mes pasiliekame teisę imti, laivybos mokestis vėl grįžo elementų, dėl blogo adresą.

Prekės yra paprastai išsiunčiamas per 3 dienas po to, kai mokėjimas buvo tikrinamas (Šeštadienis. & Saulės.neįskaičiuojami.)

Prekės bus siunčiamos per EMS/FedEx/DHL/UPS/China Post " Oro Paštu .Prašome pateikti išsamią adresą ir kontaktinį numerį, jie yra labai svarbūs, kurjerio.

Žalą ar trūkstamus komponentus:

Visi mūsų produktai yra visiškai naujas ir yra atidžiai tikrinami prieš išsiunčiant.Prašome patikrinti paketą prieš kurjerių lapai.

Jei jums gauti sugadintos prekės arba trūksta dalis, prašome išsaugoti pakuotę ir siųskite nuotraukas ir savo kontaktinius skaičius mums per 5 dienas.

Jei produktai galbūt žalos pristatymo metu, klientai turi pranešti per 5 dienas su savo kontaktinį numerį ir nuotraukoje, kurioje žalą.Tuo tarpu, ji gali trukti apie 15 dienų laivybos kompanija ištirti atveju, ačiū už jūsų supratimą.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<