Nešiojamasis Dirželis lengvas Ir Patogus Keliauti Atlikti Maišelis Daugiafunkcinis fiksuotas Bagažo Krepšys Bagažo Fiksuotas

Nešiojamasis Dirželis lengvas Ir Patogus Keliauti Atlikti Maišelis Daugiafunkcinis fiksuotas Bagažo Krepšys Bagažo Fiksuotas

w123151

Nauja

Yra sandėlyje

€16.56 €12.25
Vnt.

Žymos: audinio moterų bagažo, krepšys duffel, duffle bag luxary, kriega bagažo, pečių maišą, mažų karinių duffle bag, atspausdinta drobė duffel krepšys, fix hub, nustato raudonos spalvos krepšys, trunki bagažo lagaminas.

Produkto Pavadinimas:Fiksuotas Bagažo Krepšys

Spalva:rožinė,mėlyna,juoda

Medžiaga:aukštos kokybės nailono

Sulenktas dydis:21*17,5 cm

Išplėstos dydis:43*21cm

Svoris:0.38 kg

Įpakavimas:OPP krepšys

Sulenktas dydis:21*17,5 cm

Išplėstos dydis:43*21cm

Aprašymas:

1. Pagamintas iš nailono medžiagos,aukšta kokybė,gera oro pralaidumą ir išskirtinį kūrinys.

2. Su stebėjimo,maišas kelia vertikalus kvadrato formos ir struktūros, yra šviesa.Interjero maišas yra skirtas, kaip dokumentas, krepšys, mobilusis telefonas maišelį ir kitais kopijų saugojimo rūšių.

3. Mūsų pakuotės yra ekologiškas, dažytos, saugias ir sveikas, su ryškus ir gražus spalvų.

4. Kai nebuvo naudojama,ji galima sulankstyti ir privalo lagaminą patogus laikymas.

5. Tinka keliauti,kempingas,žygiai,verslo kelionės ar atostogų kaip miniatiūrinės laikymo krepšys,saugojimo dokumentus,aplankus ir pan.taip pat gali būti naudojamas kaip dovana.

1.Gerbiamieji ,mes išsiųsti elementai per 1-3 dienas (darbo dienas) po jūsų apmokėjimo gavimo

2.Apskritai,Ressia 7-20 dienų per ePackage, JAV 7-15 dienų per ePacket, Kitų šalies 10~30 dienų.jūs cantrack jį į svetainę užsakymo detales .

3.Kai jūs gavote šį itmes jums užsisakyti,per 24 valandas,prašome ją atidžiai patikrinti.Jei jūs ne gauti ji per laivybos laikas ar kitų klausimų,susisiekite su mumis, be abejo.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai