2020 M., Kalėdiniai Papuošalai, Namų Židinio Šilumos Energija Varomas Viryklė Ventiliatorius, Medienos Degiklis Židinys Ramioje Aukštis Efektyvus Šilumos Paskirstymo

2020 M., Kalėdiniai Papuošalai, Namų Židinio Šilumos Energija Varomas Viryklė Ventiliatorius, Medienos Degiklis Židinys Ramioje Aukštis Efektyvus Šilumos Paskirstymo

w122903

Nauja

Yra sandėlyje

€25.81 €23.74
Vnt.

Žymos: palapinė medienos deginimo krosnis, harman granulių viryklė dalys, medienos degimo krosnis, medienos kampe viryklė, dekoracija led ekranas, židinys turas, šilumos energija varomas viryklė ventiliatorius didelis, pigūs granulių viryklė dalys, 4 šilumos energija varomas ventiliatorius, viryklė, židinys mūrinis.

Pakuotė:

1x Viryklė Ventiliatorius

Savybės:

- Pradedamas Automatiškai: Atnaujinti Technologijų,Greičiau Greitis,Didesnis Oro Kiekis.Šilumos energija varomas viryklė ventiliatorius yra skirtas cirkuliuoja šiltas oras sukurtas mediena / anglis arba granulių deginimas.Efektyviai cirkuliuoja šiltas oras visą namą.

- "Eco-Draugiškas ir Savarankiškai Varomų: Termoelektriniai modulis veikia kaip nedidelis generatorius, elektros ventiliatoriaus variklis.Jokių baterijų ar elektros reikia!Pagerėjo šilto oro cirkuliacija rezultatų didesnį komfortą ir sumažinti medienos suvartojimas nuo jūsų viryklė.

- Tyliai: Naujai Sukurta Ašmenys,Didesnis Oro kiekis,Mažesnis triukšmas.Jums net nereikia žinoti, viryklė, ventiliatorius,yra, bet manote, kad šiluma!Galėsite mėgautis šiltu oru, rami ir jauki aplinka.

- Safty Dizainas: viryklė, ventiliatorius parama yra pagamintas su Anoduoto Aliuminio, atspari aukštai temperatūrai, nr. deformacijos ir nėra pakitusi spalva, net ir po ilgo laiko, dirbančių pagal aukštos temperatūros.

- Ilgesnį Gyvenimą: yra Bi-metalo saugos prietaiso pagrindo ventiliatorius.Jei paviršiaus temperatūra pakyla virš maždaug 300°C, saugos įtaisas švelniai pakelia priekyje ventiliatorius apsaugoti TEG ir variklis.

Techniniai duomenys:

Ašmenys Qunatity: 5

Greitis: 1350rpm

Triukšmas: ≤ 25db

Pradėti Temp.: Apie 60℃

Darbo Temp.: 60℃-350℃

Medžiaga: Aliuminio lydinys

Spalva: žalia+raudona

Dydis:110*60*180mm

Šiltas Patarimai:

1. Šilumos energija varomas viryklė Gerbėjai neveda tiesioginių temperatūros padidėjimas, bet tik įrankis, siekiant paspartinti šilumos perdavimo kamino.

2. Techninės priežiūros nemokamai: tiesiog gera tai kartais ir įdėti šiek tiek šviesos, aliejus, peilių veleno jį laikyti nugara sklandžiai ir tyliai!

3. Nereikia turėti bazę kaitlentės.Nedėkite kaitlentės dėl neapsaugoto paviršiaus, kai jis yra karštas.

4. Norėdami perkelti ar atlikti ventiliatorius,visada naudokite ištraukiama rankena mūvint pirštines.Išlaikyti savo vaiką toli, kai naudojant.

/ Apie paslaugos /

Dėl Laiku Visa grąžinamoji išmoka, jei produktas nėra gauta garantuotas pristatymo laikas

Ilgiau Apsauga 15 dieną daugiau apsaugos po užsakymo įvykdymo;

Grįžta Papildomos Grąžos bet kokį produktą,tik tuos, puikios būklės

Garantuoja Kokybę Garantuoja Kokybę ar Visa grąžinamoji išmoka

Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes padarysime viską, kad išspręsti bet kokią problemą ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<