Taivano Aukštai Kalnuose Kokybės Jin Xuan Pieno Oolong Arbata Tai Wan Pieno arbata JinXuan Dongding Oolong Arbata Sveikatai Organinių žalioji Arbata

Taivano Aukštai Kalnuose Kokybės Jin Xuan Pieno Oolong Arbata Tai Wan Pieno arbata JinXuan Dongding Oolong Arbata Sveikatai Organinių žalioji Arbata

w122613

Nauja

Yra sandėlyje

€5.53
Vnt.

Žymos: Jintai, cigarečių savininkas zobo, d8693, dujų pjezo, doyui, sony xperia mini xz, pieno oolong arbata, seminaro, oolong arbata, jintai verpimui.

aprašymas

Geresnės Kokybės taivano Aukšto Kalno JinXuan Pieno Oolong Arbata Sveikatos Arbata

Arbatos Apdorojimas

Skynimas-Džiūstančių-Drebulys-Maišykite Fiksavimo-Valcavimo-Kepimo-Šaldymo

Vieta

taivanas

Kokybės Klasė

Normalus,Geras, Geresnis ,Kokybės

Alaus kelias

Vanduo : 100°c ARBA 212F Arbata: 6 gramas

Sriuba ir skonis

1. nuostabiai kreminės tekstūros ir turtingas skonis su subtilus saldumas; 2. Puikios aiškumo, arbata, blyškios žalsvai geltonos spalvos su gėlių skonio, gaivus poskonis, ir silpną, saldaus aromato, tai arbatos skonį, kaip ji yra kvapus su orchidėja.

Saugojimo Būdas

Drėgmės nepraleidžiantis,Kvapas-įrodymas,vėdinimo,švarus,kietas,atokiau nuo stiprių šviesos

Kas yra taivano Ali Shan Oolong Arbata?

Į Alishan Nacionalinės Scenic Plotas yra kalnų kurortas ir gamtos išsaugoti įsikūręs kalnuose Jiayi Apskrities taivane.Tai 415 km⊃2; plotas.Tai apima, be kita ko, mountain wilderness, keturi kaimai, kriokliai, didelio aukščio arbatos plantacijų, kad Alishan Miško Geležinkelio ir kelių pėsčiųjų takai.Plotas yra populiarus tarp turistų ir alpinistų, ir Alishan arba Mount Ali pati tapo viena iš svarbiausių paminklų, susijusių su taivanu.Plotas yra taip pat garsėja savo gamybos aukštų kalnų arbatos ir wasabi.

Alishan buvo sukurtas 1980-ųjų pradžioje, gamina alpių arbatos.Arbata gaminama padidėjimas tarp 800-1,600 metrų yra švelnus ir gilus skonis.Visas plotas buvo paskirta pusiau nacionalinis parkas dėl savo vaizdingos grožio.Jis taip pat yra žinomas dėl savo kalnų geležinkelio, ir, kaip šaltinio, smulkūs medienos.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai