Vaikai Smart Žiūrėti SOS Skambučio vaikams Baby Tracker "Bluetooth" Anti Neteko Stebėti Laikrodis Smart Ryšio Telefono Vietą Smartwatch

Vaikai Smart Žiūrėti SOS Skambučio vaikams Baby Tracker "Bluetooth" Anti Neteko Stebėti Laikrodis Smart Ryšio Telefono Vietą Smartwatch

w122275

Nauja

Yra sandėlyje

€49.61 €34.73
Vnt.

Žymos: smartwatch, sos "bluetooth" klavišas, plius smart žiūrėti, veido porų, sos mygtuką, "android" ir "bluetooth", vaikai ekrane žiūrėti, smart žiūrėti, hestia žiūrėti, hs6620d smart žiūrėti, gt88 smart žiūrėti.

vaikai Smart Žiūrėti SOS Skambučio vaikiškų Kūdikį Tracker "Bluetooth" Anti Neteko Stebėti Laikrodis Smart Ryšio Telefono Vietą Smartwatch Funkcijų:

--REMTI 4G TINKLE: Šis laikrodis gali būti naudojamas daugelyje šalių ar regionų, kuriuose GSM/WCDMA/FDD-LTE tinkle yra naudojama, bet tik konkrečių dažnių diapazone. (daugiau informacijos rasite SIM kortelės tiekėją)

--PADĖTIES nustatymo FUNKCIJA: Ši žiūrėti palaiko padėties nustatymo funkcija SVARŲ, WiFi ir GPS.

--IP65 VANDENIUI ATSPARI: Šis laikrodis yra atsparus vandeniui ir atsparus norma yra IP65. Taigi, šis laikrodis gali būti išplauti į vandens per trumpą laiką. (Netinka žmonėms, baseinas, kubilas ar pirtis)

--MOMENTINIŲ PRANEŠIMŲ: įterpę Nano SIM kortelę iš tos pusės, tėvai gali turėti vaizdo pokalbių balso pokalbis su savo vaiku, ir gauti babys naujausias akcijas bet kuriuo metu, bet kurioje vietoje.

--APSAUGA JŪSŲ VAIKAMS: Maisto kokybės silikono apyrankė, saugios ir patikimos ličio baterijos ir vienas mygtukas SOS funkcija gali palyda, saugumas jūsų vaikams.

--MULTI-FUNKCIJA: Šis laikrodis turi fuction iš SOS, ikimokyklinio ugdymo, ugdymo programų nustatymas, vaizdo kameros, signalizacija laikrodžio nustatymas, kūno temperatūros nustatymo ir žingsnis skaičiavimas.

Produkto parametrai:

--Spalva: mėlyna, rožinė

--Taikomas amžius: vaikams

--Partiją tipas: pin sagtis

--Modelis: LT05

--Medžiaga: plastiko, silikono

--Jutiklinis ekranas: taip

--Baterijos talpa: 680mah

--Ekrano dydis: 1.44

--Išvaizda dydis: 1.54

--Svoris: 52 g

--Kamera: 1,3 mln. taškų

--Stilius: Ant riešo

--Belaidžio ryšio atstumas: 10M

--Darbo režimas: touch, raktas

--Komunikacijos funkcija: parama

--Veikia atmintis: 512M

--Žiūrėti atmintis: 4G

Pakavimo sąrašas

--Pakavimo įtraukta:

1 x žiūrėti

1 x maitinimo kabelis

1 x instrukcija

1 atsuktuvas

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai