"PASIDARYK pats" Nemokamai Individualų PU Vairas Dygsnio apie Wrap Padengti Lexus ES GS RX

"PASIDARYK pats" Nemokamai Individualų PU Vairas Dygsnio apie Wrap Padengti Lexus ES GS RX

w1217

Nauja

Yra sandėlyje

€39.68
Vnt.

Žymos: sfc30 stendas, kiaulių lovio, šortai marn, s9 kortelės 3mm, tron protas, pl100 etiketės, v diržas 1956 m., pkz laisvų rankų įranga, sėdynės 16 pin.

Black PU Oda aptrauktas Vairas Dygsnio apie Wrap Padengti "Lexus" ES250 GS300 RX270 vairaračio padengti bus siuvami patys siūlai ir adata, suteikiant jums malonus "PASIDARYK pats" malonumas.Siuvimo vairo dangtelis laikosi gerai, kiek kantrybės ir

koncentracijos, ilgas procesas, kad bus palikti jums labai patenkintas pabaigoje.

Savybės:

1,100% Brand New

2,Kvėpuojantis,patogus ir neslystantis raudonos spalvos juosta ant galvos,suteikti papildomų patogus jausmas iš visų pusių vairas 3,Aukščiausios Kokybės: Patvarus& Sunkiųjų PU oda, vairo dangtelis,labai minkštas ir storas. 4, Padidinti Saugumą: geresnį sukibimą ant vairo suteikia jums daugiau kontrolės ant kelių. 5,Viduje 100% kvapas nemokamai ir skidproof pamušalas užtikrina pastovų patikima važiuojant šlapia danga.ir vasarą , savo vairas nebebus karšto akmens anglių kamuolys. 6,Tiksliai montuoti elementas, ir jūs galite kurti patys,mes suteiksime nemokamą pritaikymas paslaugos. 7,Siuvimo ji sau su siūlais ir adata,mėgautis "PASIDARYK pats" malonumas

8,Labai pažeista ar nusidėvėjusi originalus gamyklos odos, kuriems vairai

9, Atnaujinti savo transporto priemonę iš karto su šiuo nuostabiu ieško, prabangus odinis vairas wrap su sporto išsamiai, ir įdėti kai kurių stilių jūsų ride!Paketą sudarė: 1* Tiksliai montuoti dygsnio ant vairo rato gaubtas

** Apie Laivybos:

Prašome atkreipti daugiau dėmesio į jūsų užsakymas adresą, kurį TURI SUDERINTI savo pristatymo adresą.

Prekės bus išsiųstos per 1-3 darbo dienas po apmokėjimo.

Laivyba bus visame pasaulyje per epacket/Kinija paštu, oro paštu/DHL/Fedex/EMS.

Nuotolinio srityje gali sukelti papildomą pristatymo mokestį.

PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

Prašome patikrinti siuntos, kada pristatyti, jei pažeistas, prašome jį priimti ir nedelsdami susisiekite su mumis.Mes atliksime patvirtinti ir išsiųsti jums naują.

Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

** Apie Atsiliepimą:

Bet iš atsiliepimų, jums bus dėkingi.Prašome susisiekti su mumis pirma VISUS klausimus, negalima duoti jokių neigiamų atsiliepimų arba ginčo nepranešęs.Pažadame, kad visas problemas bus galima išspręsti per 7 dienas, pls nesijaudinkite.

Jūs galite susisiekti su mumis šiais būdais: eBay Pranešimų Dėžutę

Gerų Atsiliepimų Atlygis!:Gauti daugiau kuponą arba dovana, jei Nuotraukas ar Vedio į Facebook,twitter,instagram ar profesinės forume. ** Susisiekite su mumis:

Jei norite padėti didelį užsakymą didmeninė, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.

Jeigu jums reikia užsakyti kelis elementus, patinka leiskite mums žinoti pirmą kartą.Mes galime pasiūlyti jums tam tikrą nuolaidą.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai