Rugpjūčio BAG650 Sunku, Vežančių Ausines Atveju Krepšys rugpjūčio Belaidžio ryšio "Bluetooth" laisvų Rankų įranga Nešiojamų Ausinių Dėklas Dangtelį Dėžutę

Rugpjūčio BAG650 Sunku, Vežančių Ausines Atveju Krepšys rugpjūčio Belaidžio ryšio "Bluetooth" laisvų Rankų įranga Nešiojamų Ausinių Dėklas Dangtelį Dėžutę

w12155

Nauja

Yra sandėlyje

€10.89 €8.60
Vnt.

Žymos: Rugpjūtis, ep650, aptx "bluetooth", aptx hd ausinių, blitzwolf "bluetooth", atveju ep650, rugpjūčio ep650 mikrofonas, bazinė gimbal, rugpjūčio ep650 padas, rugpjūčio ep650 versija.

Rugpjūčio BAG650 apsaugos vaire atveju, rugpjūčio EP640 / EP650 /EP750 Belaidžio ryšio "Bluetooth" Stereo Ausinės, Nešiojamųjų Dangtelis Dėklas Dėžutė, Sulankstomas laisvų Rankų įranga

Svečiams iš europos užsakymą JK sandėlyje gali gauti užsakymą per 3-5 dienas (išskyrus jungtinės KARALYSTĖS švenčių dienas).

Funkcijos: Kelionės Atveju rugpjūčio EP640 / EP650 / EP750 Nešiojamas Kietasis Bylą su Užtrauktuku Antspaudas Grūdinto vidaus apvalkalo su nailono audinio išorinis galite apsaugoti savo ausinių labai gerai.Į BAG650 dėklas yra skirtas vežti bendrojo rūšių ausines ir ekrano užsklandą rinkoje.

Specifikacija:

Spalva:Juoda

Medžiaga: Geras sklypas medžiaga (išorės), Aksomo (vidinis)

Vidinis Dizainas:akių maišą

Tinka ausines: rugpjūčio EP650, rugpjūčio EP649 ir beveik bet kuria kita sulankstomas ausinės rinkoje

Matmenys(L x W x H): 20 x 13,5 x 9 mm

Pakuotė: 1x rugpjūčio BAG650 Ausines Atveju Sunku

1. Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga,TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2. Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienas po užsakymo.

3. Jei negalite kasos iš karto po ir kad uždarytas,palaukite kelias minutes ir baigti mokėti per 3 dienas.

1. Mes laivas visame pasaulyje DHL,UPS,FEDEX,EMS arba registruotu oro paštu(Singapūras Po Oro,Kinija paštu Oro).

Mes pasirinkite greitas ir patikimas būdas pristatymo.Sutaupyti laivybos ir saugiau dėl pristatymo.

Prekės bus išsiųstos per 2-7 darbo dienas, kai mokėjimas patvirtino www.poligon-1.lt.

-Mes tik laivas adresu, kurį teikia www.poligon-1.lt.Mes neatsakome už netinkamus ar

nepristatyti adresą.Pls patvirtinkite, kad adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

2. Jei jums nereikia gauti savo daiktą per 30 dienų nuo tos dienos, kurią sumokėjo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir eiti atgal, kad jūs kuo greičiau atsakyti.

3. Jūs galite maišyti visus daiktus, laisvai vietoje, ar užsakymo, taip pat jums gali sutaupyti laivybos kaina.

1. Prekės bus išbandytas 3 kartus ir mes bus įsitikinkite, kad daiktai yra geros būklės, prieš išsiųstos.

2. 12 mėnesių gamintojo garantija dėl nekokybiškų daiktų(Išskyrus klaidingą veikimą, elementus ar fiziškai pažeisti pirkėjas).

3. Jei produktas yra pažeistas arba turi kokybės problemų, prašome siųsti vedio/nuotraukų į mus vienu metu, mes bus arba siųsti/grąžinimas.

Sugedęs daiktas TURI BŪTI grąžinamas su originalioje pakuotėje per garantinį laikotarpį, taip pat turi pateikti jav nekilnojamojo sekimo numerį ir priežastis.

4. Prašome susisiekti su mumis per 3 dienas, jei elementas yra jūsų turimą daugiau nei 7days, manoma, naudojama ir mes ne problema grąžinti pinigus ar pakeisti.Grįžti laivyba moka Pirkėjas

Mes nuolat aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo.Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mūsų verslo plėtrai.Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų daiktų ir teikiamos paslaugos.

Jei nesate patenkintas savo pirkiniu, prašome susisiekti su mumis prieš paliekant Neigiamą Grįžtamąjį ryšį, ar pradėti ginčų,kaip mes stengiamės padėti jums tol, kol problema buvo išspręsta,tikiuosi, kad jūs turite laimingas pirkimo patirtimi su mumis.

Prašome pateikti mums 5 žvaigždžių teigiamų atsiliepimų.Sveiki atvykę į mūsų parduotuvę vėl.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai