1Pair Avalynės Įdėklai Pusė Vidpadis dėl Padų Fascitas Rytą Kulno Skausmo & Kulno Pentinas - Puodelio Padas Tinka Labiausiai Batai

1Pair Avalynės Įdėklai Pusė Vidpadis dėl Padų Fascitas Rytą Kulno Skausmo & Kulno Pentinas - Puodelio Padas Tinka Labiausiai Batai

w121477

Nauja

Yra sandėlyje

€5.00 €3.00
Vnt.

Žymos: ceram taurė, 12 taurė, padų fasciiti, kulno skausmas pleistras, reljefinis logotipas, kulno pentinas didelis, kulno spurs gydymo naudotis, kojos skausmas, "amazon" padų fascitas, kulno padų fascitas.

RM17744605848607501

Ypatybė:

1. Nuskausminimo PARAMA: Patogus vidpadžiai, suteiks skausmą malšinančių paramą per dieną.Remti tinkamą kojos padėtį, šoko sugeriančios medžiagos sumažina nuovargį ir skausmą nuo padų fascitas, kulnas spurs " bei bendrą pėdų negalavimų.

2. LENGVAI TELPA Į BET BATŲ: rėmimo vidpadžiai gali būti dėvimi dažniausiai batų stilių, įskaitant laisvalaikio, sporto ir suknelė, batai, taip pat batai.Pritaikyti, 3/4 masažuoklis įdėklai gali būti be pamušalo puikiai tinka.

3. SMŪGĮ ABSORBUOJANČIU DIZAINAS: unikalus korio konstrukcija leidžia vidpadžiai veikia kaip pavasarį, sugeria smūgį ir tolygiai paskirstyti spaudimą sukurtas su kiekvienu žingsniu.Korių bazės, taip pat apsaugo nuo vidpadžio nuo slydimo, patogi dėvėti patirtis.

4. KVAPAS-NEMOKAMAI ANTIMIKROBINĖ MEDŽIAGA: Premium, medicinos lygio vidpadžiai yra antimikrobinė, kad veiksmingai pašalinti kvapus nuo bakterijų kaupiasi ilgą wearability.Į vidpadžiai yra lengvai plaunamas rankomis su švelniu plovikliu, kai būtina.

5. NESLIDŽIOS ORTHOTICS: Trijų ketvirčių orthotic vidpadžių galima daugiau kambario kojų langelis, patogi tinka bet batų.Į orthotic įdėklai turi ne slydimo kulno hold vidpadžio saugiai vietoje visą dieną.Pagamintas iš patvarios, antimikrobinė medžiaga, vidpadžiai atstumti bakterijų platus bekvapį wearability.

Dydis:(L*W):

XS: 15*7.2 cm / 5.9*2.83 colių

S: 15.5*7.4 cm / 6.1*2.91 colių

M: 17*7,6 cm / 6.69*2.99 colių

L: 17.5*8.4 cm / 6.88*3.3 colių

XL: 18.5*8.6 cm / 7.28 / 3.38 colių

Pakuotė:

1Pair * 3/4 Gelio Vidpadžiai

Apie Mūsų Paslaugas

1.Mes siekiame, kad mūsų klientai'satisfaction.Jei turite kokių nors klausimų, prašome nedvejodami rašykite mūsų tarnybos specialistai.Mes pasistengsime atsakyti jums per 24 valandas(pašalinti švenčių dienomis).Jei jokio atsakymo per 24 valandas, prašome patikrinkite šlamšto į savo el. pašto dėžutę.

2.Mes labai vertiname jūsų TEIGIAMUS atsiliepimus.Prašome nepalikite neigiamų atsiliepimų, be jokio ryšio su mumis.Mūsų tikslas yra užtikrinti GERĄ Klientų Aptarnavimą.Taigi, mes visada stengiamės išspręsti bet kokią problemą turite.

3.Prašome nepalikite neigiamą arba neutralų atsiliepimą, jei jūs ne gauti elementą 30 dienų.Nes mes jau minėta laivybos laikas pakartotinai.

4. Pirkėjai yra atsakingos už bet kokius mokesčius ar pareigą sumokėti savo šalies

Apie Mokėjimą

1.Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio Deponavimo.

2.Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

3.Jei negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą.

Apie Siuntos

1.Prekės bus išsiųstos per 1~3 darbo dienas po visiško apmokėjimo gavimo. (Dėmesio: neįtraukia savaitgaliais ir švenčių dienomis)

2.Mes tik laivas patvirtino, www.poligon-1.lt adresai.Jūsų www.poligon-1.lt adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

RM17744605848607505

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai