Kovict 3pc Žindukas Įrašą Pelėda Valgomieji Silikono, Nerūdijančio Plieno Įrašą Granulių Įrašą Reikmenys "PASIDARYK pats" Žindukas Grandinės Priemonė Kūdikių

Kovict 3pc Žindukas Įrašą Pelėda Valgomieji Silikono, Nerūdijančio Plieno Įrašą Granulių Įrašą Reikmenys "PASIDARYK pats" Žindukas Grandinės Priemonė Kūdikių

w121306

Nauja

Yra sandėlyje

€5.23 €3.66
Vnt.

Žymos: kūdikis, berniukas, kramtyti žaislus, granulių silicio kūdikių, dantų teether, dekoro pelėda, teether, pelėda lipdukas, u silikono teether, granulių silicio, baby kūdikių dovanų, unikalus manekeno įrašus.

spalva galima

Spalvų pasirinkimas šabloną: #01—1pcs; #02—1pcs; #03—1pcs; #04-2vnt; iš Viso—5vnt

Produkto Funkcija

Kūdikis turės diskomfortas ir skausmas augimo metu dantų, jie bus pasirinkti kandžioja savo pirštus, verkia, siekiant palengvinti diskomfortą, tai nėra teisinga, reikia naudoti teisingai naudoti gumos gaminiai.Kūdikių visame pasaulyje yra naudojant aplinkai draugiškas teether produkto.

Daugiau informacijos

*Visos nuotraukos yra paimtos iš tikrųjų.Bet kaip skirtingų kompiuterių ekrano spalvos skirtingai,spalvas tikrasis prekė gali nežymiai skirtis nuo aukščiau vaizdus. *Visi elementai yra aišku, pakavimo ir valymo,galite tiesiog nuplaukite švariu muilo vandeniu prieš naudojimą(Indaplovė yra). *Dydis gali šiek tiek skiriasi dėl vadovo matavimo arba po granding. *Kūdikiai turėtų visada būti prižiūrima, o žaisti su suaugusiais, ir niekada negali būti paliktas vien tik. *Visi produktai yra be BPA,Ftalatų,švino ir PVC.Sertifikatai gali būti numatyta,prašome susisiekti su mumis ir parodyti man savo elektroninio pašto adresą.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai