160 Liumenų LED Dviračio Uodegos Šviesos USB Įkrovimo Dviračių Šviesos Vandeniui COB Jojimo Lempos Dviračių Šalmas Riedlentė Vežimėlis

160 Liumenų LED Dviračio Uodegos Šviesos USB Įkrovimo Dviračių Šviesos Vandeniui COB Jojimo Lempos Dviračių Šalmas Riedlentė Vežimėlis

w121070

Nauja

Yra sandėlyje

€6.20 €2.91
Vnt.

Žymos: daug lauko šviesos, longboard, žmogus fakelas lengvesni, nw20, lempa led, mirksi šviesos įkrovimo, antikvarinis dviratis, cubrebotas ciclismo, nitecore bat, žibintų.

160 Liumenų LED Dviračio Uodegos Šviesos USB Įkrovimo Dviračių Šviesos COB Dviračių Žibintai Vandeniui Jojimo Lempos Dviračių Šalmas Šviesos

DIENOS metu MATOMA TECHNOLOGIJA - ar žinote, kad 75 proc dviračių nelaimingų atsitikimų atsitinka dienos?Tai užpakalinis žibintas jus matomas ne tik naktį, bet ir dieną, nuolat jus ir jūsų artimuosius saugus visą laiką.

USB ĮKROVIMO - Tai užpakalinis žibintas gali būti įkrautas per USB kabelį per kompiuterius, įkroviklius ar nešiojamasis galios bankai.Tai padės jums sutaupyti daug pinigų dėl baterijų.

UNIVERSALUS ŠVIESOS DVIRAČIAI - Tai dviračių šviesos buvo sukurta siekiant pasiūlyti 7 skirtingus nustatymus, kad gali būti naudojamas optimalus kelių eismo saugą.Raudona šviesa yra dažniausiai naudojamas kaip dviračių užpakalinis žibintas, mėlynos spalvos, gali būti naudojama kaip dviračių žibintų, green yra ideali rūkas rytais ir greitai, blykstės nustatymas yra geriausia naudoti, kai vadovauja už naktį motociklu.

IPX4 ATSPARUS VANDENIUI - Labai sandariai statybos - stiprus ir atsparus vandeniui.Šių užpakaliniai žibintai yra atsparus vandeniui, skirtą bet kokiam orui, ir labai patvarus.

LENGVA NAUDOTI - Kablys ant jūsų diržo, važiuoklė, atspindinti liemenė, kuprinė, šuns apykaklę, diržą, ar bet kur ant jūsų drabužių.Tvirtinimas prie savo dviratį, šalmą, riedlentė, motoroleris, vežimėlio, invalidų vežimėlio, arba bet kur, kur jūs galite įsivaizduoti.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai