Viecar VP006 WiFi OBD2 Automobilių Diagnostikos Skaitytuvas Įrankis Diagnostikos Skaitytuvas Inžinierius Kodas Perskaityti Dirbti Diagnostikos Įrankį, Skirtą Android/IOS

Viecar VP006 WiFi OBD2 Automobilių Diagnostikos Skaitytuvas Įrankis Diagnostikos Skaitytuvas Inžinierius Kodas Perskaityti Dirbti Diagnostikos Įrankį, Skirtą Android/IOS

w120991

Nauja

Yra sandėlyje

€25.42 €18.30
Vnt.

Žymos: obd2 diagnostikos įrankis, obd2 skaneris, automobilį patikrinti įrankis, kodas radijas, multimetras atgal zondai, launch x431, skaitytuvas, obd renault, elektros testeris wifi, veiksmų skaičius, wow.

Aprašymas:

1. Į VP006 gali būti naudojamas ant visų 12V transporto priemonės, įsigytos Jungtinėse amerikos valstijose 1996 m. arba vėliau.Jis gali būti naudojamas ant visų 9 protokolai OBD2, įskaitant J 1850 VPW ir J 1850 PWM protokolus.

2. Šis OBD2 skaitytuvą galima peržiūrėti automobilių veiklos, jutiklių duomenis (variklio aušinimo skysčio ir alyvos temperatūra, O2 rodmenys, oro masės srautas, greitis, degalų apdaila, ir t. t.), stebėti kuro ekonomiką, sukurti savo skydelio, įrašyti į kelionę, aiškiai matyti ir patikrinti variklio šviesos, ir stebėti skirtingas transporto priemonių jutiklius, realiu laiku.

3. Mažas energijos suvartojimas.Po automobilio variklio nebeveikia, OBD2 pereina į Miego valstybės ir nebus naudoja automobilio akumuliatoriaus.Jis bus pabusti, kai jums prisijungti per "Bluetooth" arba purtyti variklio.Taigi, jūs neturite jaudintis dėl to, senka baterijos energijos, nes pamiršote ją atjungti.

4. Savarankiškai sukūrė programinę įrangą.Su OBDII skeneris suteikia galingas nepriklausomų sukūrė programinę įrangą nemokamai.Jei pastebėsite, kad programinė įranga negali patenkinti savo reikalavimus, VP005 taip pat gali būti naudojamas su daugeliu populiarių OBD2 programas.Prašome rasti ir suderinti geriausias programinės įrangos, šioje vietoje: produkto aprašymą, kuris atitinka jūsų darbą.

5. Mini cool dizainas.Mažas ir stilingas dizainas.Jūsų geriau naudoti, ergonomiškas dizainas buvo įtrauktas į detales.

Savybės:

1. Remiamų transporto priemonės duomenys:

Skaityti klaidų diagnostikos kodą.

Aišku, gedimo kodas (aišku, klaidos kodą ir uždaryti MIL).

Variklio sūkių per minutę (RPM).

Apskaičiuoti apkrovos vertė.

Aušinimo skysčio temperatūros.

Kuro sistemos būklė.

Greitis.

Trumpalaikės kuro situaciją.

Ilgalaikio kuro būklės.

Įsiurbimo kolektoriaus slėgio.

Degalų įpurškimo paskubos laiko.

Įsiurbiamo oro temperatūros.

Vėjo greitis.

Absoliučios padėties sklendės.

Deguonies nustatymo įtampos, susijusios su trumpalaikių kuro statusą.

Kuro sistemos būklė.

Kuro slėgiui.

Kuro sąnaudos stebėjimo ir kt.

2. Programinės įrangos platforma:

Suderinama programinė įranga:

Už Lango versija: už ScanMaster-GUOBA, už ScanTool.net dėl PCMSCAN ir kt.;

Android versija: Sukamojo momento, už DashCommand, OBD Automobilių Gydytojas, Auto Gydytojas, Mini OBDII, už EOBD, ir kt.; iOS versija: Auto Gydytojas, OBD Automobilių Gydytojas, už DashCommand, už EOBD, ir kt.;

Symbian versija: už OBDScope.

3. Suderinamos platformos:

Palaikymo programinės įrangos platformų: "Windows XP", "Windows 7" /8, Android, iOS, Symbian ir kitas sistemas.

Specifikacija:

SSID: už VIECAR

IP: 192.168.0.10

Uosto: 35000

Pagrindinis valdymo lustas: PIC18F25K80

Programinės įrangos platforma: parama Android/Windows/iOS

Darbinė įtampa: DC 9~36V

Darbinė srovė: 52mA

Budėjimo srovė: 48mA

Darbo aplinkos: -20~65℃

Saugojimo temperatūra: -40~80℃

Dydis: apie 48.2*44*23.6 mm/1.90*1.73*0.93 į

Pakuotės dydis: apie 138*84*28mm/5.43*3.31*1.10 į

Svoris: apie 103g

Pakavimas: supakuota

Pakavimo Sąrašas:

1*Priimančiosios Automobilių OBD2 Skaneris Įrankis

1*Instrukcija

Pastaba:

Skaičių duomenų elementai palaiko įvairių modelio metais taip pat skiriasi, priklausomai faktinė parama

• Visi daiktai bus išsiųsti per 2 darbo dienas po apmokėjimo ištrinamas.• Visi daiktai bus išsiųsti elektroniniu Paštu, kuri paprastai vyksta 15-35 dienų atvykti.• Tarptautinės laivybos ir reikalauja daugiau sudėtingų laivybos procedūras (pvz., abiejų šalių muitinės, tranzito stočių ir pan.), taip pat bus efektas daug veiksnių, pvz., atostogų, oro sąlygas ir pan., taigi ji tikriausiai užtrukti ilgiau laiko savo daiktus atvykti į galutinę paskirties vietą.Dėkojame už jūsų supratimą šiuo klausimu.• Importo muitų, pridėtinės vertės mokesčiai ir kiti mokesčiai, nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.Šalies Pristatymo Laikas(Naudojant Post Oro Paštu)

Apmokėjimas :

• Priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT, Banko pavedimu , QIWI Piniginės, WebMoney , Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.• Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienas nuo nutarties• Jei negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

• Klientų atsiliepimai yra labai svarbus mums.• Palikite 1 minutę susisiekti su mumis PRIEŠ išvykdamas blogų atsiliepimų, mes išspręsti problemą teigiamai ir daryti viską, ką galime, kad esate patenkintas• jei yra problema su jūsų pirkti.Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Mūsų darbo laikas :- 9:00-18:00 (GMT +8) pirmadienį-penktadienį - 8:30 iki 12:30 (GMT +8) SaturdayAnd mūsų tarnyba nedirba sekmadieniais ir valstybinių švenčių dienomis (Kinija)atsiprašome už pavėluotą atsakymą per holidaysOur Misijų:1. Eksportuoti aukštos kokybės prekės iš rytų konkurencingą kainą jums.2. Dirbti su klientais, siekiant sukurti savo verslą .3. Siekiant padidinti mūsų tarptautinės pirkėjo, pelningumą ir konkurencingumą.Grįžk greičiau, ir aplankyti mus dar kartą!

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai