CNC Aliuminio Fotoaparatas Narve Canon EOS M50 / M5 DSLR Atveju Šaltas batų Kalno Plėtra Apima Greitai Rease Plokštė Paramos Fotografija

CNC Aliuminio Fotoaparatas Narve Canon EOS M50 / M5 DSLR Atveju Šaltas batų Kalno Plėtra Apima Greitai Rease Plokštė Paramos Fotografija

w120159

Nauja

Yra sandėlyje

€31.62
Vnt.

Žymos: Plunksna, canon eos r, cnc router, vaizdo kamera nikon, eos r, canon eos m50, canon m50, kamera įrenginys, fotoaparatas dslr, vaizdo kamera.

Tik narve, nėra įtraukti į fotoaparato AR kitų dalių.Ir tik CANON M50/M5 kameras, ne kostiumas už bet kurios kitos kameros.

Mes taip pat turime daug varžas kiti fotoaparatai, susisiekite su manimi, jei bet kokį prašymą.

Gamintojas: BGNING produkto yra : Fotoaparatas Narve*1 Produkto dydis: 134*98mm Medžiaga: Aliuminio lydinys Apdorojimo technologija: CNC mechaninio apdirbimo Svoris: neto svoris 167g Spalva: Juoda Paviršiaus apdorojimas: anodavimas taikymo Sritis: Canon M50/M5 Funkcijos: 1. Jis yra pagamintas iš aviacinio aliuminio ir tikslumo CNC staklėmis.Ji yra tvirta ir patvari, lengva ir paprasta naudoti; 2. Lengvas, tuščiaviduris dizainas, daug 1/4 ir 3/8 varžtas tvirtinimo taškai pasiskirsto ant atramos, todėl montavimo priedai, nėra sunku, susitikti su daugiau profesinės fotografavimas; 3. Taip pat žinomas kaip/Ajia standartu suderinta lizdas yra daugiau universalus; 4. Spalvinga spalvas, nes mes esame šaltinis gamykla, mes galime pritaikyti savo išskirtinę spalvą pagal jūsų reikalavimus, (bus MOQ už užsakymą dydis ar spalva).

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai