Moterų Suknelė Temperamentas Gilia V Dot Spausdinti Rankovių Vidurio Ilgio Diržas Suknelė Seksualus Suknelės

Moterų Suknelė Temperamentas Gilia V Dot Spausdinti Rankovių Vidurio Ilgio Diržas Suknelė Seksualus Suknelės

w119705

Nauja

Yra sandėlyje

€7.45 €6.10
Vnt.

Žymos: cheongsam laisvas, cheongsam apykaklės, sexi kulka, juoda suknelė raišteliu, polka dot liemenė, nėštumo darbo, bridesmaid suknelę gėlių, afrikos dashiki maxi suknelė, boho suknelė šilko, cheistmas.

Savybės: Medžiaga:poliesteris audinio Stilius:mados Modelis, Tipas:Dot Suknelės Ilgis:Kelio Ilgis Rankovės Stilius:Reguliarus Sezonas:Vasara Spalva:Kaip nuotraukoje Antkaklis:V-neck Aprašymas: 1.Poliesterio pluošto elastinga juosmens patogūs ruožas audinio,super minkštas ir kvėpuojantis. 2.Minkštas lengvas medžiagos, kad jums jaustis patogiai,super patogu, kad jūsų oda.labai sveika ir patogu dėvėti. 3.Moterų v apykaklės spausdinti berankovis suknelė,suknelė seksualus ir elegantiškas,klasikinio kaklo. 4.Suknelė atrodo plonas,gražus nešioti su elegantiška liemenėlė ar vamzdžių viršūnes po,kartu su ilgą vėrinį,sandalai,aukštakulniai ar batai. 5.Skaitykite dydžio diagramą žemiau detales prieš perkant sužinoti informaciją gaminio aprašymą. 6.Patogus ir kvėpuojantis audinys,profesionalios siuvimo technologija, plonų siūlų, plaunamas ir patvarus. 7.Tai taip pat geras pasirinkimas jūsų šeimos ir draugų dovanos. 8.Mašina galima skalbti.rekomenduojama plauti juos, prieš naudodami pirmą kartą.Prašome kreiptis į mūsų dydžio diagramosgaminio aprašymas prieš perkant.Moterų Saldus Temperamentas Gilia V Dot Spausdinti Rankovių Vidurio Ilgio Diržas Atsitiktinis Suknelė

Dydžių lentelė: Dydis ------------- Krūtinė ------------- Klubai ------------ Ilgis S----------94cm/37.01"----128cm/50.39"---79cm/31.1" M---------98cm/38.58"----132cm/51.97"---80 cm/31.5" L---------102cm/40.16"----136cm/53.54"---81cm/31.9" Paketą sudarė: 1*Suknelė Pastabos: 1.1 colis = 2,54 cm 2.Prašome leisti 2-3cm paklaida dėl rankinis matavimas.Prašome įsitikinkite, kad jūs ne protas, prieš siūlymą. 3.Nes skirtumas tarp skirtingų ekranų, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Ačiū!

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai