60MM 15MM 22MM 27MM 37MM 45M Stiklo Cabochon Skaidrios, Aiškios Apvalios Kamėja Padengti Kepurės Glass Tarpikliai, Kristalų, Brangakmenių Karoliukai Papuošalai "Pasidaryk pats"

60MM 15MM 22MM 27MM 37MM 45M Stiklo Cabochon Skaidrios, Aiškios Apvalios Kamėja Padengti Kepurės Glass Tarpikliai, Kristalų, Brangakmenių Karoliukai Papuošalai "Pasidaryk pats"

w119333

Nauja

Yra sandėlyje

€5.64
Vnt.

Žymos: kawaii derva, 35mm stiklo, flatback kawaii, cabochon papuošalai priėmimo, cabocho, cabochon stiklo, sagė cameo, cabochon rankdarbiams, 27mm stiklo, cabochon derva.

Savybės Dydis :6mm 8mm 10mm 12mm 13MM kaip 14mm 15MM 16mm 18mm .. .Stilius :apskritimo dome Storis : apytiksliai 2~18mm įvairių skersmuo Medžiaga : krištolas/ stiklo Kaina tik crystal dome , neturi būti jokių kitų priedų .Taip dydį prašome leisti 1-2mm skirtumas .

Mokėjimo yra daug mokėjimo būdų galima rasti www.poligon-1.lt pavyzdžiui, kredito korteles, realaus laiko banko pervedimai, neprisijungęs mokėjimus (banko pervedimų ir "Western Union").Jūs galite pasirinkti tokį metodą, kuris yra labiausiai patogus jums.Siekiant apsaugoti savo interesus, mokėjimas bus laikinai laikomų www.poligon-1.lt, ir nebus išleistas į mus, kol gausite savo užsakymą ir yra juo patenkinti .

Šiltas Greitai Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą .Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė Prašome patikrinti, su savo šalių muitinės, nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš biddingying Mes siunčiame registruotu adresu, kad rodo aliexpres Prašome donot, nedvejodami kreipkitės į mus jeigu turite klausimų arba problemų, prieš ar po jūsų pirkimo.Mes esame įsipareigoję savo 100% pasitenkinimo.

Garantija ir Garantijos

12 mėnesių Garantija.Pirkti su pasitikėjimu!

Jei norite keistis elementai, gauti, jūs turite susisiekti su mumis per 15 dienų nuo gavimo jūsų užsakymą.Ir jums turėtų mokėti papildomo pristatymo mokesčio, patirtos ir daiktų, kuriuos grąžinti, turėtų būti laikomi savo pradinę būklę

Atsiliepimai

Mes palikti TEIGIAMĄ ATSILIEPIMĄ gavęs mokėjimą.Prašome susisiekti su mumis, jei esate nepatenkinti su elementą po jį gauti.

Kadangi jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mūsų verslo vystymosi, mes nuoširdžiai kviečiame jus palikti teigiamą atsiliepimą mums jei esate patenkintas mūsų gaminių ir paslaugų.Ji bus tik jums 1 minutę.Ačiū!

Visus laiškus bus atsakyta per 1 darbo dieną.Jei nenorite gauti mūsų atsakymą, prašome pakartotinai išsiųsti savo el. pašto adresą ir mes pasistengsime atsakyti jums kuo greičiau.

Rimtas Pirkėjas Tik!Pateikite kainos pasiūlymą tik tada, jei jūs sutinkate su visomis terminas Prekės nuotraukų .Kaip naudoti ?

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai