15 Stilių Katė Antis Lokys Gobtuvu Gyvūnų modeliavimo Kūdikių Chalatas/Cartoon Rankšluosčių/Personažas paplūdimio rankšluosčių/kūdikių vonios rankšluostis

15 Stilių Katė Antis Lokys Gobtuvu Gyvūnų modeliavimo Kūdikių Chalatas/Cartoon Rankšluosčių/Personažas paplūdimio rankšluosčių/kūdikių vonios rankšluostis

w119037

Nauja

Yra sandėlyje

€4.05 €3.61
Vnt.

Žymos: vonios rankšluostis, veido towl, žirafa rankšluostį, vaikai rankšluostį, vyriškos lyties kūdikis rankšluostį, baby girl gobtuvu vonia rankšluostį, lepim, tigras rankšluostį, gaubtas rankšluostį, vonia ir sauna.

Skirtas vonios rankšluostis dydis:nemokamai dydis 60x60cm

Tai f-jos 1-5 metų vaikams

Dizainas:prašome patikrinti, nuotraukas ir pasirinkti dizaino, jūs norite:)

Net weigth:apie 0.32 kg/VNT

Aukštos kokybės produktai,žemos kainos,gamyklos tiesiogiai tiekimo

Mes atsiųsime prekes per 24 valandas, jei turime sandėlyje.

Jūs galite pasirinkti spalvas, thx už bendradarbiavimą:)

Didelis kiaulių 70x70cm,ji tinka 2-8 Metų amžiaus vaikams

Vežimas

1. Išsiuntimo yra išdėstytas per 18-24 valandas, kai mokėjimas yra baigtas ir patvirtintas www.poligon-1.lt.Mes rekomenduojame jums pasirinkti express bendrovė priklauso nuo vartotojo ir (post office).EMS:5-14 dienų,UPS1-3/3-5 dienas, FedEX/DHL/TNT3-7 dienas, Kinija paštu, oro paštu, 7-20 dienų, Kinija sklypas oro pašto 7-15 dienų.Prašome siųsti tikslų adresą ir mes bus būti nori apskaičiuoti siuntimo išlaidų už jus.Ačiū!Taip pat, paklauskite apie derinti pristatymas...Mes tikimės, kad išgirsti iš tavęs.

Mokėjimo

1.Mes priimame Qiwi piniginės/Alipay/TT/kreditinė kortelė(visa/mastcard)/MoneyBookers/Moneygram/debeto kortelę.

2. Pirkėjas atsako už bet kokius mokesčio ir/ar akcizų apmokestinti savo šalyje.

Draudimo

Pirkėjai yra atsakinga už bet kokio draudimo, jie jaučiasi reikalingas.

Grąžinti

Mainai Tik

1. Jeigu esate nepatenkinti pirkiniu, galite pasikeisti elementus.Pirkėjas yra atsakingas už visus kitus laivybos mokesčius.

2. Pirkėjas turi susisiekti su mumis per 3 dienas po pristatymo, jei jie nori keistis defektų arba neteisingai vežamos prekės.

Atsiliepimai

Jei jus tenkina mūsų daiktų, tiesiog duokite mums 5 žvaigždučių.Prašome susisiekti su mumis prieš palikdami neigiamą arba neutralų atsiliepimą.Mes dirbame su jumis, kad išspręsti visas problemas.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai