20L Originalus Xiaomi Kuprinė Maišelis Spalvinga Laisvalaikio Sporto Krūtinės Pakuotė Krepšiai vienos Lyties Vyrai Moterys Kelionės, Kempingas

20L Originalus Xiaomi Kuprinė Maišelis Spalvinga Laisvalaikio Sporto Krūtinės Pakuotė Krepšiai vienos Lyties Vyrai Moterys Kelionės, Kempingas

w118992

Nauja

Yra sandėlyje

€12.61 €8.83
Vnt.

Žymos: broadlink pro rm4, infinix 7 pastaba., mi xiomi, krepšys xiaomi, 90fun krepšys, xiomi, Kuprinė, kuprinė moterims, Youpin, hot sexy moteris nuotrauka.

Xiaomi Spalvinga Kuprinė 4 klasės vandenį atstumiantis / 20L talpa / šviesos vežantiems / YKK užtrauktukas

4 Lygiai Vandenį Atstumiantis, Atsparus Lietaus audinys yra apdorotas vandens repelentas gydymas veiksmingai atsispirti dienos lietaus ir apsaugoti maišo turinį.Ar tai gerai, ar lietaus, visada galiu su jumis už nuostabią kelionę.

20L Talpos, vieno Mygtuko Laikymo 20L didelės talpos, lengva keliauti, butas saugojimo, tegul jums daugiau keliauja laisvai.

165g lengvas, Vežančių Nulinio Slėgio Kelionės ar žaisti, minimalistinio ir gražus dizainas, patogus nešiojimo patirtį, yra vienas mėgstamiausių kuprinės lauko entuziastai.

Didelės Talpos Pagrindinis Sandėlis, didelės talpos pagrindinis sandėlyje gali patenkinti kasdienius poreikius, pavyzdžiui, tabletės, Kindles, geriamieji, skėčiai ir t. t., ir gyvenimo elementai gali būti lengvai saugomi susitikti kasdien, keliauti.

3 Išorinis Nedidelis Saugojimo Krepšiai išorės sudaro didelis užtrauktuku kišenės ir 2 mažos kišenės.Išorinis maža kišenė gali turėti mažų objektų, tokių kaip popieriniai rankšluosčiai, autobusų korteles, ir ausines, kabeliai, panaikinant būtinybę rummaging laiko ir patogu naudotis.

Aukštos Kokybės Priedai Suteiks Jums Daugiau Saugumo Su gerai žinomu ITW sagties nugaros su Nx Lite raidės ir aukštos kokybės standartą, leidžia keliauti daugiau, ramybė.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai