New2020 Patobulinta versija 24 Skyles Oktava-tuned armonikėle,metalo armonikėle Klavišą C su Byla

New2020 Patobulinta versija 24 Skyles Oktava-tuned armonikėle,metalo armonikėle Klavišą C su Byla

w118771

Nauja

Yra sandėlyje

€5.50 €4.40
Vnt.

Žymos: bob dylan marškinėlius, armonikėle, rytų viršuje chromatines, burnos organų, cle usb, armonikėle gulbė, paprasta chromatines armonikėlė, gitaros tremolo, joker burną, rankos tremolo.

Gerbiami pirkėjas, Ačiū už apsipirkimo mūsų Bates Muzikos parduotuvę, prieš perkant, mes norime suteikti jums

kai PAŽADAS!

1. Po to, kai mes išsiųsti iš pakuotės ir įsitikinkite, kad jums nereikia gauti savo paketus, mes jums visus pinigus.Net jei pristatymo pertrauka, mes vis tiek galime grąžinti su savo paypal sąskaitą, todėl galite apsipirkti čia, be nerimauti prarasti pinigų.

2. Jei produktas jums turiu turite kokių nors problemų , prašome rašyti mums el. paštu arba palikite mums pranešimą prieš jums suteikti ginčas, ar neigiamų atsiliepimų, todėl mes galime elgtis su juo kaip galima greičiau ir efektyviau.

Galite būti tikri, kad apsipirkimo mūsų Bates Muzikos parduotuvę ir patiks!!!

Pristatymas:

Esi muzikos fanas?Ar norite žaisti gražus muzika su burna?Šiandien,aš norėčiau rekomenduoti šį armonikėlė jums.Su išskirtinį dizainą, tai armonikėle atrodo nuostabus ir madingas.Ji suteikia jums įvairių tiuningo galimybių savo instrumentus, retas derinys labai akustinis garsas ir labai greitai atsako.Be to, jis yra gerai vertinamas ir gerai padarė priemonę, naudoja daugelis profesionalių žaidėjų ir kitais besimokančiaisiais.Vienu žodžiu, tai armonikėle funkcijų didesnis

kokybės sudedamosios dalys ir paprastai yra verta pinigų išleidote!

Savybės:

1.Nauja ir aukštos kokybės

2.Tai tikrai veikia, tai leidžia groti muziką, bet kada ir bet kur

3.Gražus ir aukštos kokybės tamber

4.Metalinis korpusas ir metaliniais liežuvėliais

5.Saugoma patogūs lauke

6.24 skyles su 48 tonų ir raktas C

7.Puikiai tinka bet pradedantiesiems arba armonikėlės mylėtojas

Techniniai duomenys:

1.Tvirtinimo taškai:24

2.Medžiaga: kanifolijos, metalo

3.Spalva: sidabrinė

4.Matmenys: 7.08" x 1.18" x 0.98"

5.Svoris:103g

Pakuotė:

1 x Swan Armonikėle 24 Skyles Klavišą C

1 x Dustcloth

1. Jūsų pinigai yra mokami www.poligon-1.lt, po to, kai gausite prekes www.poligon-1.lt duos pinigus į mūsų sąskaitą .Ir jei mes sutinkame, kad grąžinti pinigus, tai yra www.poligon-1.lt duoti jums per.Taip, tai yra saugu DEPONAVIMO PASLAUGAS.

2. Jūs galite padaryti apmokėjimą už užsakymą Kreditine Kortele, Pinigų Booker, Money Gram, Banko T/T", "Western Union" ir kt.

1.Laivas laikas priklauso nuo pirkėjo muitinės procedūros, laiko ar kitų faktorių, pavyzdžiui, apie orą arba poziciją, tikslą.Jei jūs matėte paketo atvyko savo vietą, galite patikrinti su muitinės ar vietos post office, todėl jūs galite gauti prekes kuo greičiau.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai