Muzikos Automobilių Žaislas Sraigė 8 Svarstyklės Klaviatūros Muzikos Automobilių Instrumentą Fortepijoną Kselofonu Žaislas Švietimo Žaislas Kūdikiams

Muzikos Automobilių Žaislas Sraigė 8 Svarstyklės Klaviatūros Muzikos Automobilių Instrumentą Fortepijoną Kselofonu Žaislas Švietimo Žaislas Kūdikiams

w118766

Nauja

Yra sandėlyje

€8.44 €5.90
Vnt.

Žymos: lauke muzikos mediniai, xylophon, miniture muzikos instrumentų, pet masto, lauke muzikos medienos, vaikai fortepijonas, klaviatūros, organų, klaviatūros muzika, klaviatūros, fortepijonas, lėlės sraigė.

Savybės:

Spalvinga muzikinė klaviatūra

Įrengta klaviatūra 8 svarstykles, kurios gali pagaminti 8 skirtingų saldus garsais ir forma graži muzika.

Mielas sraigė formos

Vadovas žaislas yra mielas sraigė formos.Kai jūs traukti žemyn žaislas, sraigė galva bus ruožas aukštyn ir žemyn, kuris atrodo labai įdomu.

Nuimamas automobilių kėbulo

Klaviatūros ir sraigė yra visi žaislas automobilis, kuris turi keturis ratus su vėjo malūnas modelis.Galite traukti automobilį linija, pritvirtintas ant savo galvos, ir jis atneš jums daug įdomus.

Žvalgybos mokymo

Bakstelėję pianino klavišų klaviatūra su plaktuku, jūsų vaikas gali groti muziką ir gauti patikimas mokymas, ji yra naudinga ugdyti vaikų muzikinį pasiekimas ir talentą, padėti vaikams visapusiškai vystytis.

Nekenksmingos medžiagos

Muzikinis žaislas yra pagamintas iš ABS plastiko, kurios bus padaryti jokios žalos vaikai, kūnus, ne visi.Išlaisvins jūsų vaikams išmokti, kaip žaisti.

Techniniai duomenys:

Tipas:muzikinis žaislas automobilis

Medžiaga:ABS

Prekės spalva:spalvinga

Kiekis:1 vnt

Dydis:sraigė automobilį-21.5*10.5*14cm/8.45*4.13*5.50 colių(L*W*H)

Stick-19cm/7.47 colių

Grynasis svoris:180g/6.35 oz

Pakuotė:

1*muzikos automobilių žaislas

1*plaktukas

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai