7PCS/set 3D Paukščių Stiklo Lipdukai PVC Dėmių Stiklo Girliandos Paukščių Pet Lipdukai Miegamasis Ir Automobilių Dekoravimas

7PCS/set 3D Paukščių Stiklo Lipdukai PVC Dėmių Stiklo Girliandos Paukščių Pet Lipdukai Miegamasis Ir Automobilių Dekoravimas

w118659

Nauja

Yra sandėlyje

€7.54 €3.92
Vnt.

Žymos: stiker sienos, BALDAI, mergina seksualus sienos lipdukas, stiklo blokelių pardavimas, miegamojo komplektas, Langas, stiklo klijuoti, automobilių lipdukas surf, filmas langą, dhl striukė.

Savybės:

1. Judantys 3D pet lipdukai yra geriausias pasirinkimas papuošti automobiliai ir namai.Tiesiog žievelės jį išjungti ir klijuoti!Mielas 3D pet pasirodo ant jūsų automobilio, sienos ar lango!Taip pat galite naudoti lipdukus, paslėpti įbrėžimų!

2. Nuimamas, tiesiog nulupkite jį, jokių pėdsakų!Lengvai pakeisti bet kokius lipdukus ar pozicijos!Idealiai tinka virtuvės, vaikų kambariai, automobiliai, šaldytuvai ir bet kur norite!

3. Mielas pet lipdukai, suteikti naują išvaizdą ir paslėpti įbrėžimus ant sienos arba automobilius.

4. Lengva naudoti, tiesiog nulupkite ir klijuoti.Lengva nuimti, nepalieka jokių žymių.

5. Platus pritaikymas: Tinka bet kokio lygaus paviršiaus, virtuvės, biuro, miegamojo, tualeto dangtis, vonios kambarys, automobilių stiklas ir kt.!

Specifikacija:

Medžiaga: PVC

Dydis: apie 22X14cm/8.66*5.51 į

Pakavimo Sąrašas:

7*Paukščių Lipdukas

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai