ERMAKOVA 40cmx50cm Silikono Kepimo Pyragai, bandelės, Mat Tešlos Geležinkelių Kilimėlis Karščiui Atsparus Padas Silikoninis Konditerijos Lenta su Matavimo

ERMAKOVA 40cmx50cm Silikono Kepimo Pyragai, bandelės, Mat Tešlos Geležinkelių Kilimėlis Karščiui Atsparus Padas Silikoninis Konditerijos Lenta su Matavimo

w118360

Nauja

Yra sandėlyje

€12.21 €7.94
Vnt.

Žymos: magija minkyti tešlą maišo, bandymas, mat krosnelė, tešlą už, nonstick krosnelė, mat silicio, žalios silikoninės gumos kilimėlis, tešla kilimėlis, megzti geležinkelių kilimėlis, kepkite kilimėlis.

Medžiaga: Silikonas Spalva: Mėlyna,Žalia,Rožinė Dydis: 40cmx50cm/15.7"*19.6"(±0,5 cm) Pakuotė: 1 x silikoninis konditerijos kilimėlis, 1 x silikoninis šepetėlis(Dovana) Gera Žinia: kad silikoninis kepimo kilimėlis,gauti nemokamą teptuku atsitiktinai spalva pirmieji 50 pirkėjų.Kad Dabar~~!!Funkcijos: 1. Maisto kokybės Silikono: Pagamintas iš FDA, 100% maisto kokybės silikono; Dėmėms atspari, BPA free ir klijuoti vandeniui,kepimo kilimėlis niekada apjuodinti ar spalvą; 2. N-Stick ir Lengva Valyti : Tiesiog išplaukite jūsų silikoninis kepimo kilimėlis su šiltu muiluotu vandeniu arba vietoje, indaplovė valyti.Tai gali būti laikomi suvynioti ar sulankstyti, užima minimaliai vietos į stalčių ar spintą; 3. Multipurposes: Idealiai tinka Minkyti,Geležinkelių, ir Formuojant Duonos,Picos Tešla s,Makaronai,Kepiniai,Pyragas Šašai ir fondants; 4. Karščiui Atsparus: Atspari temperatūroms nuo -60°C iki 260°C, todėl jūs galite tiesiog priimti kilimėlis iš šaldiklio, tiesiai į mikrobangų krosnelėje ar orkaitėje; Lanksčios, nonstick silikono siūlo momentinių, lengvai išleidimo be riebalų; 5. Kaip Stalas ar Isulation Motina: galite naudoti kaip stalo motina ir izoliacijos pakloto.Suteikia Švarios labai Didelio Kepimo ar Virimo Paviršiaus Paruošimo.

1. Drop laivyba ir didmeninių užsakymų yra palaikomi.Didmeniniai užsakymai: prašome susisiekti su mumis ir gauti didmenines kainas.Drop laivyba užsakymai: prašome palikti pažymi, lašas laivybos užsakymus jūsų užsakymą,todėl mūsų colleauge galėtų pamatyti kad ir nebus įtraukti sąskaitą faktūrą ir mūsų parduotuvėje informacijos ir t. t.. 2. Kaip man tai padaryti, jeigu prekės yra sugadintas arba netinkamai ar mažiau, ar man nepatinka tai?Prašome susisiekti su mumis pirmą, prieš rašant apžvalgą ar darbo ginčą.Mes galime grąžinti pinigus, arba vėl naują elementą prie jūsų. 3. Nėra jokių muitų mokesčių?Tai yra pagrindinė pareiga piliečiams mokėti mokesčius pagal vietos teisę.Prašome atkreipti muitinės, mokesčių, atsižvelgiant į vietos politiką.Ačiū!Medžiaga: Silikonas Spalva: Mėlyna,Žalia,Rožinė Dydis: 40cmx50cm/15.7"*19.6"(±0,5 cm) Pakuotė: 1 x silikoninis konditerijos kilimėlis, 1 x silikoninis šepetėlis(Dovana) Gera Žinia: kad silikoninis kepimo kilimėlis,gauti nemokamą teptuku atsitiktinai spalva pirmieji 50 pirkėjų.Kad Dabar~~!!Funkcijos: 1. Maisto kokybės Silikono: Pagamintas iš FDA, 100% maisto kokybės silikono; Dėmėms atspari, BPA free ir klijuoti vandeniui,kepimo kilimėlis niekada apjuodinti ar spalvą; 2. N-Stick ir Lengva Valyti : Tiesiog išplaukite jūsų silikoninis kepimo kilimėlis su šiltu muiluotu vandeniu arba vietoje, indaplovė valyti.Tai gali būti laikomi suvynioti ar sulankstyti, užima minimaliai vietos į stalčių ar spintą; 3. Multipurposes: Idealiai tinka Minkyti,Geležinkelių, ir Formuojant Duonos,Picos Tešla s,Makaronai,Kepiniai,Pyragas Šašai ir fondants; 4. Karščiui Atsparus: Atspari temperatūroms nuo -60°C iki 260°C, todėl jūs galite tiesiog priimti kilimėlis iš šaldiklio, tiesiai į mikrobangų krosnelėje ar orkaitėje; Lanksčios, nonstick silikono siūlo momentinių, lengvai išleidimo be riebalų; 5. Kaip Stalas ar Isulation Motina: galite naudoti kaip stalo motina ir izoliacijos pakloto.Suteikia Švarios labai Didelio Kepimo ar Virimo Paviršiaus Paruošimo.

1. Drop laivyba ir didmeninių užsakymų yra palaikomi.Didmeniniai užsakymai: prašome susisiekti su mumis ir gauti didmenines kainas.Drop laivyba užsakymai: prašome palikti pažymi, lašas laivybos užsakymus jūsų užsakymą,todėl mūsų colleauge galėtų pamatyti kad ir nebus įtraukti sąskaitą faktūrą ir mūsų parduotuvėje informacijos ir t. t.. 2. Kaip man tai padaryti, jeigu prekės yra sugadintas arba netinkamai ar mažiau, ar man nepatinka tai?Prašome susisiekti su mumis pirmą, prieš rašant apžvalgą ar darbo ginčą.Mes galime grąžinti pinigus, arba vėl naują elementą prie jūsų. 3. Nėra jokių muitų mokesčių?Tai yra pagrindinė pareiga piliečiams mokėti mokesčius pagal vietos teisę.Prašome atkreipti muitinės, mokesčių, atsižvelgiant į vietos politiką.Ačiū!

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<