Žaidimas Tarp Mūsų Pieštuko Atveju Maišelis Maišas Mielas Kawaii Juokingas Animacinių filmų Įdomus ir Berniukams, Vaikų Mergaičių Mokyklos Reikmenys Anime Užtrauktukas Pencilcase

Žaidimas Tarp Mūsų Pieštuko Atveju Maišelis Maišas Mielas Kawaii Juokingas Animacinių filmų Įdomus ir Berniukams, Vaikų Mergaičių Mokyklos Reikmenys Anime Užtrauktukas Pencilcase

w118220

Nauja

Yra sandėlyje

€3.72
Vnt.

Žymos: gba lcd, pieštuko atveju, kawai, žaidimas kėdės, drobė, tarp mūsų, krepšys įdomus, peint pieštuko atveju, atveju mokykla, game boy color tela, mielas dalykas, ereser pieštukų dėžutę.

Didelės Talpos Pieštuko Atveju:

Tai animacinių filmų, žavinga ir madingas drobės importuotų Imposter sus pieštuko atveju maišelis kišenė priemonių 7.8 x 3.9 x 2.9 coliai, ir gali laikyti labiausiai kanceliarines prekes, pavyzdžiui, pieštukai, rašikliai, trintukai, mini segikliai, juostos ir pan.

Unikalus Dizainas:

Dizainas su kupė gali atskirti ir organizuoti įvairius objektus, ir rasti elementus, jums reikia greitai ir lengvai.

Multi-Funkcija:

Ne tik pieštukų dėklai, krepšiai, tačiau taip pat kelionės krepšys, kosmetikos krepšys ir kitiems tikslams, kasdienio būtinumo pavyzdžiui, kosmetikos priemonės ar įrankiai ir mobiliojo ryšio telefonai.

Aukštos Kokybės:

Tvirtos canvas medžiagos, sklandžiai užtrauktuku, tvirtas ir patvarus.galima skalbti.

Mielas Modelius:

Populiarių animacinių filmų elementai bus mylimas mergaičių, berniukai, vaikai, ir studentai.Jie yra geriausias dovanas Vaikų Diena, Kalėdos, gimtadieniai ir kitos šventės.

Šiltas Patarimai:

Nėra skalbimo mašinai, ne mirkti ilgai, prašome sausoje vėsioje vietoje, kuo greičiau po valymo(statinio poveikio).

Prašome leisti šiek tiek skiriasi dėl vadovo matavimo,aukščiau matmenys yra tik nuoroda.

Primename, kad dėl apšvietimo efektai, monitoriaus virvelinės/kontrasto nustatymai ir tt, gali būti kai kurie šiek tiek skiriasi atspalviai svetainės nuotrauka ir tikrąjį daiktą.

Mūsų paslaugos:

Jei turite kokių nors klausimų, prašome leiskite mums žinoti ir mes suteiksime jums geriausias paslaugas ir išspręsti jas kuo greičiau.labai ačiū.

Reikia pritaikyti įvairių modelių susisiekti su klientų aptarnavimo tarnyba.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai