KAOBUY 13PCS Ilgi Tiesūs Duobute Siūlai, Adatos + Karoliukų, Adatų Threader,Braškių Adatos Laikiklis Papuošalai Priėmimo

KAOBUY 13PCS Ilgi Tiesūs Duobute Siūlai, Adatos + Karoliukų, Adatų Threader,Braškių Adatos Laikiklis Papuošalai Priėmimo

w118138

Nauja

Yra sandėlyje

€4.54 €2.96
Vnt.

Žymos: didelis adatų threader, threader, cutter audinio rotaciniai, mezgimo needl, žmonės adatos, minder adatos, trumpas ilgas adatos, automatinis adatos threader, needl, granulių adata.

Gaminių sąrašas:

6 x zawalcowany adatos 5 gėlių threaders 1 x pin pagalvėlė 1 x antpirštis

Savybės:

1.Puikus medžiaga: Mūsų auskarų vėrimo adata yra pagamintas iš geležies su electroplated paviršiaus,-ultra plonas, nėra lengva rūdžių, patvarus, ir gali patenkinti savo ilgalaikio naudojimo poreikius. 2.Kelių dydžių: Atsižvelgiant į skirtingus poreikius, mūsų duobute adatos turi šešių dydžių, galite pasirinkti tinkamą dydį pagal savo siuvimo, arba plaukiojančioms priemonėms, projektą reikia 3.Lengva naudoti: Mūsų granulių adatos yra įrengta įrankiai, adatos threader daro sriegių sriegimo ir traukiant lengviau, ir pin pagalvėlė suteikia saugi vieta laikyti adatų ar smeigtukų, siekiant užtikrinti jūsų smeigtukai yra saugūs ir pasiekiami.

Pastabos

1.Dėl needle point yra labai aštrus, jis negali būti naudojamas kaip žaislai, skirti kūdikiams ir vaikams.Todėl jie turėtų būti pateikti nepajėgtų vaikų. 2.Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū! 3.Prašome leisti 1-3mm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<