10.1" colio GT CX-10PG186 V3.0 V2.0tablet Išorės capacitive Jutiklinis ekranas skaitmeninis keitiklis skydelio Daviklio pakeitimas Phablet Multitouch

10.1" colio GT CX-10PG186 V3.0 V2.0tablet Išorės capacitive Jutiklinis ekranas skaitmeninis keitiklis skydelio Daviklio pakeitimas Phablet Multitouch

w117750

Nauja

Yra sandėlyje

€6.86 €5.83
Vnt.

Žymos: Tabletės, gt nvidia, jutiklinis ekranas capacitive, lcd monitorius, holograma telefono, charmant, tabe 10 colių, 1090mhz, motorola moto e3 galios garso mygtuką, tablečių voyo 10 colių.

Esame profesionalus gamintojas jutiklinis ekranas skaitmeninės įrangos, mes taip pat turime Alibaba didmenininkams.Mes siūlome tūkstančių jutiklinis ekranas skaitmeniniai įrenginiai.Kuo daugiau turite, tuo geriau kaina bus.

Produkto aprašymas:

* 100% testas prieš vežimą, mes nesame profesionalūs fotografai, todėl nuotraukos nėra labai puikūs, visų rodomų nuotraukų Internete imamasi realių pavyzdžių, todėl prašome įsitikinkite, kad jūsų nuotraukos yra tas pats, kaip mūsų!Prašome patikrinti, ar ši nuotrauka atsargiai, įsitikinkite, kad tai yra tai, ko jums reikia.Jei nesate tikri, susisiekite su mumis tiesiogiai ir nusiųsti savo nuotrauką arba ne.Papasakokite apie savo įranga.Mes neatsakome už netinkamą kainos pasiūlymą. .Dėkojame už jūsų supratimą!

Ačiū

* Prašome palikite savo tikslus vardas, pavardė (ypač pirkėjas iš RU) ir telefono numerį.Kai jums užpildyti jūsų informaciją, kaip pirkėjui taip, kad kurjeriai gali pristatyti savo projektą laiku ir lengvai.

* Prašome atkreipti dėmesį į spalvą, kuri jums reikia prieš jus pirkti.Jei spalva nėra pažymėtas, mes atsiųsime atsitiktinai.Jei nesate patenkintas gavęs prekes, galite grąžinimo ir keitimo prekių, o pirkėjas privalo sumokėti į puses krovinių, prašome perskaityti gaminio aprašymą atsargiai, ačiū!

Įspėjimas:

* diegimo vadovas yra neįtraukti.Mes neatsakome už bet kokią žalą, kurią įdiegti šį priedą.Prašome įsitikinkite, kad žinote, kaip jį įdiegti prieš siūlymą.Dėkojame už jūsų supratimą!

* Mes garantuojame, kad jums gauti yra suderinama su jūsų planšetiniu kompiuteriu,

* Prašome perka ne, jei jūs nepriimate A + suderinama jutiklinis ekranas skaitmeninis keitiklis su įvairių lankstus kabelis skaičiai, nes mūsų pavadinimas / aprašymas / photo būsenos nėra rinkoje, ačiū!

1. Kiekvienas ekranas yra išbandytas prieš vežimą & 100% darbus; remontas / pakeisti senas, sugadintas, krekingo, sugadintas liečiamaisiais ekranais.

2. Gavęs prekes, nereikia ašarų atidaryti filmas, nereikia klijuoti su klijais ant nugaros, pirmojo bandymo mašina, pašalinti seną ekraną, įdėkite naują ekrane, patikrinti, ar jautrumas yra normalus.Prašome įsitikinkite, kad išbandyti šį mašina pirmą kartą.Įsitikinkite, kad kokybė yra gerai.Įdiegti iš naujo.Lengva sudeginti plokštė ir touch screen, mes neatsakome.

3. Prieš ryšys bandymo, maitinimas turi būti išjungtas, kitaip ji yra lengva sudeginti plokštė ir touch screen, jei ne darbą, mes negali būti atsakinga.

Fizinio brėžinys produkto:

Atsiliepimai:

Jei jus tenkina mūsų produktus ir paslaugas, skirkite vieną minutę duoti mums (penkių žvaigždučių) atsiliepimus, būsime labai dėkingi!

Neutralūs atsiliepimai nebus išspręsti visas problemas, ir jis nebus jums bet geras, ar ji bus?

Taigi duokite mums galimybę išspręsti šią problemą, prieš jums padaryti, kad.Labai ačiū!

Vieną kartą, pristatymo dieną, nustatomas, mes, be abejo, palikti jus su teigiamų atsiliepimų.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai