Sulankstomas Stovas Atveju, Macbook Air 11 12 13 NewPro 13.3 15 16" 2020 A2251 A2338 M1 A2159 A1932 Kieto Plastiko Dangtis Atsparus Smūgiams

Sulankstomas Stovas Atveju, Macbook Air 11 12 13 NewPro 13.3 15 16" 2020 A2251 A2338 M1 A2159 A1932 Kieto Plastiko Dangtis Atsparus Smūgiams

w117661

Nauja

Yra sandėlyje

€22.79 €16.18
Vnt.

Žymos: minkštas nešiojamas lentelė, bazinės " macbook, mac book air 13 atvejų etui, macbook, macbook air 13 rankovės kišenėje, a1932 lcd, nuorodą mini, "macbook air" atveju žemė, aišku, macbook air 2020 atveju, a2141 atveju.

Naujas atsparus smūgiams Išorinis Atveju, Macbook Air 11 12 13 colių "Pro 13" Retina " Kieto Plastiko Dangtis su Sulankstomas Stovas A1466 A1369 A1502 A2159

Bruožai apie Standable Atveju:

Amortizatoriumi keteros ultimate apsauga/Beveled kraštai inžinerijos saugiai tinka Macbok

Logotipas yra lengvai matyti iš bylos

Lengva snap on ir off įrengimas su papildomomis Anti-scratch apsaugos 360 apsauga

Visiškai liejo saugiai šilumos išmokų ir kiekviename kampe stovi apačioje

Priėjimą prie visų uostų,baterijų tikrinimas mygtuką,C Tipo,baterija uostų ir t.t.Prijunkite kroviklį,laidą arba laisvų rankų įrangą, nenuimant dėklo Paketą, įskaitant: 1 × stovėti atveju + 1 × klaviatūros dangtis + 1 rinkinį dulkių kištukų+ekrano plėvelė Labai svarbu!!!!prašome patikrinti, ar jūsų modelis dugną savo nešiojamas: Prašome atkreipkite dėmesį, kad jūs klaviatūros versija,galite Nurodyti spalvą ir versija.Taip pat,mes atsiųsime dangus mėlynas dulkių kištuko, o ne tamsiai mėlyna.prašome palikti žinutę ar komentarą, jav.Priešingu atveju,mes atsiųsime spalva ir redakcijos atsitiktinai.Mes negali būti atsakinga už neteisingą versiją, mes išsiųsti, jei jums dont mums pranešti.Ačiū!prašome palikite pranešimą pastabos apie jūsų klaviatūros versija: Svarbios Pastabos:

a.Priedu tik.nešiojamas neįtraukti

b.Šiuo atveju yra be logotipo iškirpti.jei norite atveju, su logotipu, iškirpti , prašome palikti pranešimą.prašome atkreipti dėmesį į spalvą,

aukso /sidabro/mėtos žalumo / case logotipas bus rodomas tik tuo atveju, kai logotipas lemputė.jei jūs nieko prieš, prašome pasirinkti kitos spalvos.

c.Prašome patikrinti mūsų aprašymas žemiau, kad patvirtintumėte savo nešiojamojo kompiuterio modelis ir įsitikinkite, kad jūs pasirinkote tinkamą vieną macbook.

d.Spalvos gali šiek tiek skirtis, dėl spalvų kalibravimo kiekvieno ekrano nustatymas,prašome kreiptis į nekilnojamojo prekės gausite.

e.Mes naudojame tą patį klaviatūros viršelis macbook pro " ir " air.Todėl gali ir būti šiek tiek skiriasi, dėl kai kurių klavišus į klaviatūros.

Kaip aš galiu mokėti su "Western Union"?Išimčių Nėra! 2.Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei produktas yra ne toks, kaip žadėta.Tačiau Kitų Priežasčių, Laivybos kaina yra padengti pagal pirkėjo tik. 3.Visos grąžinamos prekės Turi Būti originalioje pakuotėje ir turėsite Pateikti mums laivybos sekimo numerį,konkrečių grąžinimo priežastį. 4.Mes grąžinsime Jūsų Visą Sumą,gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotės su visų komponentų,Po Tiek Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš www.poligon-1.lt.ARBA galite pasirinkti, kad pakeisti. 1.Mes, jei 6 mėnesių garantija dėl nekokybiškų daiktų(išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai ateina tik 1 mėnesio garantija. 2.Sugedę daiktai Turi Būti teikiami(per garantijos terminą)ir grąžinti(originalioje pakuotėje,jei įmanoma).Turite patarimų mums, ką defektas yra ir jūsų užsakymo numerį.Mes Ne Repare Arba Pakeisti Elementus, Kurių Garantinis Laikas Pasibaigęs,. 3.Jūs sutinkate, kad visus pirmiau išvardytus politikos po užsakymo dėl www.poligon-1.lt! 1.Mespateikti Specail Kaina/Shipping/Stock/Paslauga. 2.Paskubėkite!!!Mūsų VIP Klientų. 3.Susisiekite su mumis Prekybos Vadybininkas/Susisiekite su mumis Dabar!!!Kaip aš galiu mokėti Kreditine Kortele?Kokius mokėjimo būdus ar galiu naudoti? ...Ką daryti, jei mokėjimo suma išskaičiuojama yra neteisingas?Kodėl mano, kad uždarytas?Kodėl mano mokėjimo kredito kortele nepavyksta? ... 1.Kai užsakymas su mokėjimo www.poligon-1.lt bus atlikti patikros procesą kiekvieno užsakymo per 24-48 valandas. 2.Kai mokėjimas buvo tikrinamas, mes proceso tvarka per 24 valandas(išskyrus savaitgalį). 3.Siuntos informaiton paprastai bus atnaujinta interneto svetainėje po 3-5 darbo dienas. 1.Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai daiktai buvo gautas.Jei prekė yra jūsų possesion daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir Mes Ne Problema Jums Grąžinti pinigus Ar Pakeisti.MŪSŲ VIP KLIENTŲ,Didesnę Nuolaidą gausite!!!

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai