18 Pak Blokavimo Stalčių Organizatorius Dėklas, Multi-Purpose Stalčiuje Dėklas Organizatorius Virtuvės, Vonios, Biuro, Miegamojo

18 Pak Blokavimo Stalčių Organizatorius Dėklas, Multi-Purpose Stalčiuje Dėklas Organizatorius Virtuvės, Vonios, Biuro, Miegamojo

w117584

Nauja

Yra sandėlyje

€17.65 €12.18
Vnt.

Žymos: storag krepšelį, stalo įrankiai, virtuvės stalčių organizatorius dėklas, virtuvės organų, visos lentynos, odininkas, metalo sidabro organizatorius, virtuvės įrankis, escurreplatos cocina, paravan vonios kambarys saugojimas, vonios kambarys rožinė.

18 Pak Blokavimo Stalčių Organizatorius Dėklas, Multi-Purpose Stalčiuje Dėklas Organizatorius Virtuvės, Vonios, Biuro, Miegamojo Multi-funkcija Stalčių Organizatorius - Tai universalus plastiko stalčius saugyklų gali tilpti gana savo makiažas, vonios, virtuvės, biuro reikmenys, amatai.Padėti jums įvairūs straipsniai rūšiuoti ir rasti daiktai lengviau, pvz., kosmetika, šepetėliai, dienos poreikius, indai, vaisiai, papuošalai, įrankiai, pieštukai ir t. t.Jie galėtų suderinti beveik bet dekoro.

Atskiras ir Vienas - Tai tvirtas stalas organizatorius padėklai, gali būti sukrauti kartu, arba kiekvienas dirba atskirai.Itemize ir atskirų dalykų, bet į stalčių išlaikyti erdvė, tvarkingas.

Patvari Medžiaga - Pagamintas iš aukštos kokybės medžiagos PP, stalčių organizatorius aruoduose yra pertrauka atspari ir tilptų įvairių daiktų ir stalčiai.

Lengva Valyti - Šios organizacijos padėklai lengvai emble, padėti savo stalčius eiti iš užstatyti organizuota.Galite valykite, valykite su muilu ir kempine, kai jo nenaudojate.

PLATUS NAUDOJIMAS : Šie seklių stalčiuje organizatorius bus išlaikyti savo reikmenys, tvarkingas, tvarkinga ir organizuota.Puikus odininkas, vonios stalčių, virtuvės stalčių, biuro stalas, ir tt.Viską orgnized.Daugiau jokių problemų rasti dalykų.

Spalva: Pilka

Medžiaga: plastikas

Pakuotės Turinys:

6 x didelės dėžės (23.5x16cm)

6 x vidutinės dėžės (23.5x7.5cm)

6 x nedidelį Langelį (7.5x7.5cm)

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai