10 Režimas Nuotolinio Valdymo Dvigubai Kiaušinių Vibratoriai, Atsparus Vandeniui Greitis, Šuolis Kiaušinių Meilės Kamuolys, Moteris Masažas Sekso Žaislai

10 Režimas Nuotolinio Valdymo Dvigubai Kiaušinių Vibratoriai, Atsparus Vandeniui Greitis, Šuolis Kiaušinių Meilės Kamuolys, Moteris Masažas Sekso Žaislai

w1171

Nauja

Yra sandėlyje

€10.54 €8.43
Vnt.

Žymos: dildo vibrat, niceface antakių, 3 1. dildo, kiaušiniai vibratoriai moteris, lytis vibrat, kiaušiniai vibratoriai vyrams, vibr, meilė kiaušinių nuotolinio, vibrat, moterų vibratorius kiaušiniai.

10 Režimu!Atsparus vandeniui!Aplinkos apsauga!

10 Funkcijų, Silikoninis Vibruojantis Meilės Kiaušinių Vibratorius Moterims - Sklandžiai Klitorio Stimuliatorius Vibe Sekso Žaislas, skirtas Masturbuojantis arba Meilės Meilužis-Galingas Silikono Klitorio Masturbations G Spot Pagamintas iš medicininio silikono ir ABS, kūno saugus, ne toksiškas ir odos draugiškas.Paviršiaus meilės kiaušinis yra poliruoti , kurie gali būti gražus, kad jūsų oda.

Ši kulka massager yra puiki flirtuoti sekso žaislas, ji gali susitikti su ponia clit orgazmą ir pasitenkinimo. 10 galinga vibracijos greitį, jums gali patirti kiekvienas greitis iš lėto stipri vibracija, kol ji atitinka jūsų aistra.Ši kulka massager yra puiki flirtuoti sekso žaislas, ji gali susitikti su ponia clit orgazmą ir pasitenkinimo.Pagamintas iš medicininio silikono ir ABS, kūno saugus, ne toksiškas ir odos draugiškas.Paviršiaus meilės kiaušinis yra poliruoti , kurie gali būti gražus, kad jūsų oda.

Aprašymas

Aplinkos apsauga, netoksiški, beskonis, nekenksmingas žmogaus organizmui medžiagų gamybą; skatinti jautrios dalys masažas, padeda vyras ir žmona įdomus gyvenimą, leidžia jums naršyti begalinis malonumas malonumu!Spalva:Violetinė,Šviesiai žalia Dydis:41*25mm 10 Greičio Vandeniui Galia: 2* AAA baterijos (Nėra komplekte)

Pakuotės turinys: 1* Vibruojantis Kiaušinis 1 * Valdiklis

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai