Nemokamas pristatymas 12V arba 24VDC 3 Arba 5 peiliukai 400W Vėjo Turbinų Generatorius Su Neperšlampama, Vėjo Valdytojas

Nemokamas pristatymas 12V arba 24VDC 3 Arba 5 peiliukai 400W Vėjo Turbinų Generatorius Su Neperšlampama, Vėjo Valdytojas

w116495

Nauja

Yra sandėlyje

€173.20 €164.54
Vnt.

Žymos: electr turbina, 12v automobilio 400w, benzinas / dujos dujų generatorius, dse generatorius valdytojas, ms nefivaldži, nuotolinio stebėjimo generatorius, controler vėjo turbinos, generatorius 12v variklis, hibridinė vėjo energijos sistemos, vėjo vandens generatorius.

Atsparus Vandeniui Valdytojas:

1.Liejimo aliuminio lydinio kėbulas, kompaktiškas, mažai vibracijos

2.Lengvas montavimas, jungės jungtis

3.Nailono pluošto mentės,suderinta su optimizuotas aerodinaminės formos ir struktūros,kurios didina vėjo energijos panaudojimas ir metinės produkcijos.

4.Patentuotas nuolatinio magneto kintamosios srovės generatorius su specialiųjų statoriaus,veiksmingai sumažinti sukimo momentas, gerai sutampa su vėjo ratas ir generatorius, ir užtikrina veikimą visa sistema.

3 5 peiliukai, geležtės, Prijungimo flanšo dydis Pacakages apima: 1pc Generatorius,Uodega; 1pc Centru; 1pc Kupolas; 3pcs arba 5vnt Peiliukai; Varžtai ir veržlės; Jungtis Jungė; Įrankiai; Kontrolierius 1.Priklausomai nuo mūsų pažangių įrenginių ir patyrę inžinieriai, mes galime jus užtikrinti aukštos kokybės produktus kartu su protinga kaina.

2.Mūsų aptarnavimas po pardavimo, taip pat saugo sekimo ir išsiųskite pranešimą, kai yra bet koks delsimas pristatymas.

3.Kai gausite paketą, prašome atidarykite pakuotę ir patikrinkite, ar visi daiktai yra darbo geros būklės, prieš jums pasirašyti.Nereikia pasirašyti, jei prekės yra sugadintas,ir paprašyti pristatymo kompanija, kad "žala" sertifikatas Kitaip,mes neteikiame jokios garantijos ir grąžinimas.

4.Pristatymas iš Kinijos, kaina, kurią sumokėjo už punktas neapima jokių muitų ir muitinės mokestį .Mūsų įmonė nevykdo peties jokių muitų į paskirties šalį.

Pristatymas iš Ispanijos, į kainą įeina akcizų ir muitų mokestis.Jums nereikia mokėti jokių papildomų mokesčių.

Q: Kodėl jūsų kainos ir taip mažos, yra šios kokybiškas prekes ir nauja?A: TAIP, jūs mokate GAMYKLOS KAINĄ!Parduodame naują prekės tiesiai iš gamyklos Azijoje.Štai kodėl mūsų kainos yra labai konkurencingos.Siekiant išlaikyti kokybės kontrolės ,mes asmeniškai tikrinti kiekvieno elemento, iki išsiuntimo.Visos prekės yra 100% nauji ir patikrinti.mechanizuotas gamybos ir pakankamai sandėlyje

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai