Dviračio Šalmas Ultralight Nuosekliai Formuoti MTB Kelių Vyrų Moterų Dviračių Šalmai, Dviračių Saugos Šalmas Caschi Ciclismo

Dviračio Šalmas Ultralight Nuosekliai Formuoti MTB Kelių Vyrų Moterų Dviračių Šalmai, Dviračių Saugos Šalmas Caschi Ciclismo

w116407

Nauja

Yra sandėlyje

€42.44 €21.22
Vnt.

Žymos: cycl šalmas, "aero" dviračio šalmas, black panther šalmas, dviračio šalmas, vairą mtb šalmas, dviračių šalmas, kelių dviratį moteris, giro mtb šalmas visą veidą, šalmas, cubrebotas ciclismo, šalmas, motorcycl.

Ypatybė:

*1. Šalmas yra pagamintas iš EPS medžiaga, ir neatskiriama liejimo galite žaisti buferis ir smūgio absorbcijos poveikis.

*2. Klasikinis snap mygtuką dizainas, kuris gali būti uždaryta ir atidaryta su vienu paspaudimu.

*3. Tas lankelis yra sukurtas būti saugus, švelnus ir tuščiaviduriai, be prakaitavimas, minkštas ir švelnus, saugus, orui ir patogūs.

*4. Šios juostos mygtukai yra saugus ir minkštas, pagerinti saugumo faktorius, o suteikia komfortą, o minkštas didelių gabaritų, panaikinti prasme apribojimų.

*5. Galinis LED žibintas šviečia, todėl saugiau važiuoti naktį.

*6. Anti-insect pamušalas dizainas gali išvengti trukdžių, vabzdžių ir susidūrimo sukelia kelių vibracijos metu žirgais.

*7. Sklandžiau technologijos supaprastina formą ir efektyviai sumažina vėjo pasipriešinimą-80%.

Specifikacija:

Medžiaga: EPS+PC

Spalvos: raudona, mėlyna, žydra, fluorescencinė geltona (kaip parodyta paveikslėlyje)

Dydis: 33*26*10cm, galvos apimtis 57*61cm

Svoris: apie 268g

Pakuotės Turinys:

Dviračių šalmas * 1 (uodega šviesos nėra įkrauta)

Pastaba:

1. Visos nuotraukos yra profesionaliai spalvomis, bet ir dėl skirtingos aplinkos šviesos ir ekranas nuo prietaiso parametrų, gali būti kai kurių nukrypimų tarp nuotraukų žr., ir straipsnių patys.Prašome suprasti, kad.

2. Duomenys yra išmatuotas rankiniu būdu, gali būti šiek tiek nukrypimų, bet tai netrukdo naudojimui.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai