Už Piaggio Vespa GTS GTV 3Vie Motociklo CNC Priedai Atramą Išplėtimo Plokštė Kojų Pusėje Stovi Padidinti Mygtukai

Už Piaggio Vespa GTS GTV 3Vie Motociklo CNC Priedai Atramą Išplėtimo Plokštė Kojų Pusėje Stovi Padidinti Mygtukai

w115787

Nauja

Yra sandėlyje

€8.16 €7.91
Vnt.

Žymos: "sprint" vespa, piaggio zip, įtampa vespa et2, pagrindiniai vespa et2, piaggio vespa, reguliatoriaus vespa et2, vespa gt, pratęsimo pusėje stovi, motociklo parama, Vespa.

Sveiki draugai, sveiki atvykę į Naują riteris motociklų aksesuarų parduotuvė, labai ačiū už jūsų paramą.

Ši parduotuvė suteikia jums modifikuotų motociklo priedai, produktai yra puikūs kūrinys, romanas ir gražus dizainas, tvirtas ir patvarus, ir priimtina kaina.Tikiuosi, kad jums patiks jį.Mūsų verslo tikslus: puikus produktai, aukštos kokybės paslaugas, klientų pasitenkinimą.Priminimas: Prašome patvirtinkite, kad šis produktas tinka jūsų motociklą prieš perkant.Dėl fotografavimo procesą, bus tam tikra spalva skirtumas, jei turite kokių nors klausimų, galite susisiekti su mumis ir gauti realią nuotrauką objektą.Jei turite kokių klausimų ar nepasitenkinimą pirkimo proceso metu, įskaitant produktų, logistikos ir po pardavimo, problemų, galite susisiekti su mumis ir išspręsti problemą.

produkto aprašymas

Produktai gali būti įrengti ir naudoti be pakeitimų, lengva įdiegti, nr. instaliavimo instrukcijos.Anodavimas, nėra lengva išnyks ir nebus rūdžių.Išvaizdos mados dizainas, puikios technologijos, Puikus fitis labiau tinka jūsų Motociklas Siekiant, Kad:Vespa Medžiaga:CNC Aliuminio Būklė: Nauja Kiekis: 1 vnt. Įmontuoti dėl: Už Vespa GTS GTV 3Vie Prekės Nuotraukas Spalva:Juoda/titano/mėlyna/raudona Pakuotės Turinys: 1 vnt*CNC Aliuminio Atrama Išplėtimo Plokštė Kojų Pusėje Stovėti+įrankio Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai