GLCC Profesinės Alkoholio Testeris, Skaitmeninis Breathalyzer LCD Ekranas Kvėpavimas Analizatorius, Nešiojamasis Alkoholio Aptikimo Įrenginys Vairuotojams

GLCC Profesinės Alkoholio Testeris, Skaitmeninis Breathalyzer LCD Ekranas Kvėpavimas Analizatorius, Nešiojamasis Alkoholio Aptikimo Įrenginys Vairuotojams

w115342

Nauja

Yra sandėlyje

€16.03 €13.63
Vnt.

Žymos: tv160, alkohol testeris, dietos pigułka, alkoholio matuoklis vyno, alcool testeris, iphone ekrano testeris, ffpp2 kaukė, multimet, Alkoholio Testeris, breathalyzer profesinės.

GLCC Alkoholio Testeris, Skaitmeninis Breathalyzer LCD Ekranas Kvėpavimas Analizatorius, Nešiojamasis Alkoholio Aptikimo Įrenginys, skirtas Vairuotojų techniniai duomenys: Vardas, pavardė: Skaitmeninis Ekranas Alkoholio Kvapą Testeris Diapazonas: 0.000-0.199% BAC / 0.000-1.990‰AKK / 0.000-0.995 mg/L Įspėjimas: 0.050%BAC / 0.500‰AKK / 0.250 mg/L(BrAC) Darbo Laikas: šiltas iki Darbinė Įtampa: 3* AAA šarminės baterijos Darbinė Srovė: ≤120mA Darbinė Temperatūra: 5℃~40℃ Ekranas: Mėlyna spalva backlight LCD ekrano Dydis: 11.2*6.1*2.9 cm Svoris: apie 68.4 g Savybės: Skaitmeninis alkoholio testas su garsiniu perspėjimu.Skaitmeninis backlight LCD ekranas, kuriame rodomas aiškių rezultatų, tiek dienų ir naktų.Greitas atsakas ir vėl.Automatinis maitinimo išjungimas.Senkančios baterijos pavojaus signalą.Kompaktiškas ir lengvas, patogus nešiotis ir savikontrolės.

Naudojant atsargumo priemonių reikia pamatyti !

1 išgėrus , rekomenduojama palaukti 20 minučių iki testavimo, nes alkoholis trunka apie 20 minučių, į kraują iš virškinimo organų ir likusį alkoholį į burną, reikia laiko, kad išnyktų . 2 gauti tikslesnį rezultatą , atstumas turėtų būti ne mažiau kaip trys minutes, tarp kiekvieno bandymo . 3 nenaudokite benzenas , benzinas ir skiedikliai, valymo produkto sudedamosios dalys testeris . 4 neleidžia jokių skysčių įsiskverbė į jutiklį. 5 priminti jums , kad jūs ir kitų saugumą , negalima gerti ir vairuoti.

Paketas Apima:

Alkoholio Testeris*1pcs

Kandiklį*5

Nurodymai*1

Pirkėjas Rodyti:

Gal jums patiks šis Pristatymas Pristatymas

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai