Automobilio Ledo Grandiklis Trys Viename Sniego Kastuvas Žiemos Lengva Atlikti Automobilio Sniego Šepetys Su Besisukančiu Šepečiu Galvos Ijskrabber Grattoir Voitu

Automobilio Ledo Grandiklis Trys Viename Sniego Kastuvas Žiemos Lengva Atlikti Automobilio Sniego Šepetys Su Besisukančiu Šepečiu Galvos Ijskrabber Grattoir Voitu

w115169

Nauja

Yra sandėlyje

€14.34 €12.90
Vnt.

Žymos: sniego kastuvas, teptuku grandiklis, Ledo Grandiklis, teptuku sniegas, didelis automobilinis sniego kastuvas, guma sniego šepetys, automobilių grandiklis, objektyvo ledo automobilių, automobilių sniego šepečiu costco, Kastuvas.

ATSILIEPIMŲ

PRODUKTO APRAŠYMAS

Gaminio medžiaga: ketaus vamzdis PVC, PP

Produkto svoris neto: apie 560g

Gaminio spalva: geltona mėlyna

Gaminio dydis: apie 240 * 110 * 640mm

Gaminio pakuotės: OPP pakuotė

Taikoma prevencija: įvairūs sniego shoveling tokią veiklą, kaip automobilių sniego shoveling

Pakavimo sąrašas: 1 * Transporto priemonės sumontuoti trys viename sniego kastuvas

Pastaba: 1. Visos nuotraukos buvo profesionali spalvų korekcija.Tačiau, dėl skirtingų aplinkos šviesos ir skirtingų ekrano prietaiso parametrus, gali būti šiek tiek skiriasi nuotraukas galite pamatyti ir patys objektai.Prašome suprasti. 2. Duomenų matuojamas ranka, kuri gali turėti tam tikrų nukrypimų, tačiau tai neturės įtakos naudojimas.

PRODUKTO SAVYBĖS

*1. Bendras alkūnė dizainas tinka daugiau automobilių ir Suv lengvai pašalinti viršų sniegas

*2. PVC, viela turi gerą kietumas ir tankiais šeriais

*3. Rankenos tipas plėtra bold metalo

*4. Rankenėlę plėtimosi padarinių yra apie 64-80cm

*5. Sukasi teptuku galvos yra lengva nešiotis

*6. Ledo skutimosi dantys yra skirti būti įmonė, nepažeidus dažų

PRODUKTO RODYTI

Patarimai

- Grįžti : Jei yra kokybės problemų ,prašome pasiūlyti išsamią informaciją mums per 7 dienas po to, kai gaunate siuntinį,mes patvirtinsime jūsų problemą ir pasiūlyti patenkinti soultion jums.Visos grąžinimo prekė turi būti originalioje pakuotėje ir prašome pasiūlyti sekimo numerį.

- Atsiliepimus : Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Atsiliepimai yra labai svarbus!Mes prašome, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralus arba neigiamų atsiliepimų, mes padarysime viską, kad išspręsti visas problemas ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

Mes vertiname 5-žvaigždučių teigiamų atsiliepimų, Tai gerai, mūsų ilgalaikės verslo.Mes taip pat siųsti pačiu atsiliepimų jums.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai