Drabužių Bagažinės Dangtis Raštas Maišas, Aišku, Vandeniui Atsparus Dulkėms Zip Drabužiai Geležinkelių Padengti Kabantys Drabužis, Kostiumas, Paltas Saugojimo Ekranas

Drabužių Bagažinės Dangtis Raštas Maišas, Aišku, Vandeniui Atsparus Dulkėms Zip Drabužiai Geležinkelių Padengti Kabantys Drabužis, Kostiumas, Paltas Saugojimo Ekranas

w114982

Nauja

Yra sandėlyje

€9.96 €8.46
Vnt.

Žymos: moterų drabužis krepšys, dangtelis bagažinės, tull drabužių maišas, piel drabužių maišas, drabužis raštas, juoda arklių papuošalai, Audinio danga, Vystyklų Įterpti, plokštės lentynos dangtis, medžiaga bagažinės dangtis.

Savybės:

- Integruotas projektavimo, gali būti įrengiamas vienas žmogus lengvai, turi keturias tvirtinimo dirželiai nustatyti savo drabužių džiovykla geriau.

- Ne tik apsisaugoti nuo blogo oro lauke arba dulkių patalpų, bet ir anti-static, drėgnu įrodymas, pelėsių įrodymų ir net kvapas izoliuotas.

- Aplinkos medžiagos, be kvapnus plastiko kvapas, ne nuodingas ir nekenksmingas, minkštas ir patogus, gali būti pakartotinai naudojamas, patogus juos padėti.

- Įjungti saulės apšviesti viduje geriau, turite drabužių, yra apšviestos pakankamai, taip pat galite pamatyti drabužius, viduje daugiau patogiai.

- Pakankamai didelis, kad įdėti bet kokį drabužių kailis rūbams apsaugos, įskaitant suknelės, marškiniai, apatiniai drabužiai, vakarų stiliaus drabužiai, ilgi paltai, striukės, kailiniai drabužių ir pan.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: PEVA

Dydis: 90*50*150cm/120*50*150cm/150*50*150cm/180*50*150cm

Pakuotė:

1* Išvalykite Drabužio, Bagažinės Dangtis

Pastabos:

1. Rankinis matavimo, prašome leisti 1 ~ 3mm paklaida, ačiū.

2. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes užtikrintas stilius-tai tas pats, kaip parodyta paveikslėlyje.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai