BREYLEE Akių Kremas yra Vitamino C Balinimas Pašalinti Tamsius Ratilus Išnyks Strazdanos VC Akis Serumas, Veido Priežiūra, Balinimo Šviesina Odą Amžinas 20g

BREYLEE Akių Kremas yra Vitamino C Balinimas Pašalinti Tamsius Ratilus Išnyks Strazdanos VC Akis Serumas, Veido Priežiūra, Balinimo Šviesina Odą Amžinas 20g

w114753

Nauja

Yra sandėlyje

€6.74 €4.04
Vnt.

Žymos: ratas kremas, amžinas iš karto, kosmetinis kremas, amžinas kremas, kremas po, momentiniai pašalinti raukšlių, breylee vitaminas c, akių uždusęs, akių pagal, Serumas.

BREYLEE Vitamino C Paakių Kremas Balinimo Pašalinti Tamsius Ratilus Išnyks Strazdanos VC Akis Serumas, Veido Priežiūra, Balinimo Šviesina Odą Amžinas 20g

Vitamin C Paakių Kremas

Balinimo Pašalinti Tamsiai Ratą

Produkto Informacija

Produkto Pavadinimas: Breylee Vitamino C Balinimas Pašalinti Tamsiai Ratą Paakių Kremas

Specifikacijos: 20g

Poveikis: Antioksidantas Apsaugos, Balinimo Ir Balinimo, Pagerinti Tamsius Ratilus, Pašalinti Akių Krepšys, Drėkinantis Ir Pagerinti Grubus Akių Odos

Sudėtis: Aqua,Glycerin, Hidrintas Poliizobutenas,Betaine, Polysilicone-11, Paeonia Lactiflora Šaknų Ekstraktas, Viola Yedoensis Ekstraktas, Natrio Heparinas, Butileno Glikolis, Crithmum Maritimum Ekstraktas, Malus Domestica Vaisių Ląstelių Kultūrų Ekstraktas, Ksantano Guma, Lecitinas, Tocopheryl Acetate, 3-O-Etil-Askorbo Rūgštis Ir Kt.

Odos Tipai: Tinka Įvairių Tipų Odai

Tinkamumo Laikas: 3 Metus

Dėmesio: Laikykite Jį Vėsioje, Sausoje, Nuo Tiesioginių Saulės Spindulių

Balinimo Ingredientų

Vc

Vitaminas C, Antioksidantai Apsaugos, Šis Produktas Gali Užkirsti Kelią Melanino Susidarymą.Taip Pat Tokias Funkcijas, Kaip Balinimas Ir Balinimo Odos Spalva, Ir Pašalinti Defektus Ir Melanino, Ji Gali Atkurti Odos Sveikatą, Skatina Odos Metabolizmą Ir Aktyvuoja Pažeistos Odos Ląsteles Taip, Kad Būtų Atkurti Elastingumą.

Breylee

Balinimo Paakių Kremas

Balina Ir Drėkina

Gerinti Tamsius Ratilus, Pašalinti Akių Maišą

Minkštas Ir Šviesos Paakių Kremas

Gaivus, Ne Riebi,

Kad Yra Lengvai Absorbuojamas Jautrią Odą Aplink Akis

Analizės Sudedamųjų Dalių

Vitaminas C

Jis Gali Sumažinti Jūsų Akių Odą, Fade To, Tamsius Ratilus Ir Maišelius Po Akimis, Ir Kad Akių Oda Drėgna, Švelni Ir Blizgus.

Glycyrrhiza Glabra (Saldymedžio) Šaknų Ekstraktas

Jis Stipriai Slopina Melanino Ir Yra Labiausiai Žinomas Balinimo Ingredientas Kada Nors

Principas Balinimas

Breylee Kremas

Pagreitinti Medžiagų Apykaitos Galimybę Nutekėjimo Melanino

Nesuirti Melanino

Suvaržymo Melanogenesis

Prieš Naudojimą

Naudojimas

Po Naudojimo

Nuostabus Efektas

Mes Esame Tikri, Kad Jūs Ketinate Patinka, Kai Jūs Pabandykite

Tikrasis Naudotojų Atsiliepimus

Šis Paakių Kremas Yra Labai Geras, Tai Elastinga, Kuri Hidratai ir Drėkina Akių Odos.Plius, Ji Turi Šviesos Kvepalų, Kurių Kvapas Geras.Kainos Taip Pat Yra Labai Prieinamos Ir Produktas Yra Labai Ekonomiškas.Ji Man Labai Patinka.

Jacquetta

Aš naudoju Šį Paakių Kremas, O Ir Smulkias raukšleles Aplink Akis Sumažėjo Daug, Ir Mano Tamsius Ratilus Pagerėjo Daug.Produktas Yra Labai Švelnus, Akių Kremas Gali Būti Lengvai Absorbuojamas Odos, Po Taikomos.

Sadie

Rekomenduojamas Metodas

Paimkite Reikiamą Kiekį Akių Kremas, Taikyti Jį Ant Odos Aplink Akis Ir Švelniai Paglostyti Akių Odą Pirštų Galiukais, Kol Jis Visiškai Absorbuojamas.

Odos Priežiūros Procesas

Veido Valiklis

Serumas

Esmė

Paakių Kremas

Emulsija

Veido Kremas

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai