Star Naktį Žibintai Vaikams Visata, Kosmosas Žvaigždžių Šviesos Projektorius Sukasi Lempos

Star Naktį Žibintai Vaikams Visata, Kosmosas Žvaigždžių Šviesos Projektorius Sukasi Lempos

w114542

Nauja

Yra sandėlyje

€17.71 €12.22
Vnt.

Žymos: rockman, planetos projektorius, muzikos žvaigždžių, galaxy projektorius skirtas kambarys, mėnulio ir žvaigždžių projektorius, projektorius kambarys, vaikas projektorius, Rinkti, planetariumas projektorius, mega man zero.

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Atidaryti Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; aukštis: 15px; float: left; } dd { width: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; spalva: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #produktą-desc { width: 100%; aukštis: 209px; } #aprašymas { width: 100%; aukštis: 50%; } #detaliau { width: 100%; aukštis: 50%; } .ui-box-pavadinimas { height: 30px; font-size: 15px; font-family: tahoma; font-weight: bold; background-color: #ddd; tekstas-inkaras: paveldėti; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-box-body { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; border-bottom: 1px solid black; } #tbspecifics tr { height: 30px; } #tbspecifics td { width: 100px; border-left: 1px solid black; border-top: 1px solid black; }

Paramos Dropshipping ir didmeninės prekybos sistemą.

100% Originalus ir Geros Kokybės, su nemokamu Po pardavimo Garantija.

Daugiafunkcinis - Jis yra šiek tiek nakties šviesos su kupolo formos dangtelį ir tapti galaxy projektoriaus lempa kai nuimkite dangtelį.Unikalus deimantiniai pjovimo paviršius, kad ji Idealiai Dekoro vaiko miegamasis, vestuvių ir gimtadienio vakarėlį.

5 Neprivaloma Projekcija Filmus Stato 5 Ryškus Temą Kambariai - Stebuklinga Visata, Žvaigždėtas Dangus, Ryškus Mėnulis, Jūros Pasaulis ir su Gimtadieniu.Užpildyti savo kambarį su žvaigždžių ir mėnulio, ir pasirinkti bet kokia tema jums patinka, projektavimas šių gražių spalvingas žibintai tiesiogiai prie lubų ir sienos.Ilgai paspauskite mygtuką B, šviesa bus pasukti.

6 Šviesos Projekcija Režimai Ir 3 Lygio Ryškumą -Balta, Mėlyna, Geltona, Eilės, Derinys, Kvėpavimo Lempos režimu, 3 neprivaloma ryškumo parametrus (100%- 50%- 5%), ryškiai, bet ne didžiulis.Tinkinti naktį šviesos, kaip jūs norite, ir dalintis nepamirštamą vakarą su savo šeima ir draugais.

Aukščiausios Kokybės, Saugus Naudoti -Priima aukštos kokybės LED lustai, projektus, švarus ir trunka ilgiau, CE sertifikuoti, saugūs ir patikimi.energijos taupymo ir lengva naudoti.

Tam tikru savo vaikystės, dauguma vaikų buvo svajojo naktį dangus ant savo ribos.

Perdaryti, kad magiškas jausmas ir sumažinti šių nepamirštamų įspūdžių į savo vaikus, su mūsų naujos kartos naktį šviesos projektorius.

Rezultatas yra žvaigždėtą nakties dangų, kad bus wow svečiai ir pareikšti lauke, ištisus metus...

Nuostabi Star Projektoriaus Šviesos Naktį

Naudoti ją kaip naktį šviesos, jums reikia įdėti dangtį.Jei norite, kad ji būtų projektoriaus, tiesiog nuimkite dangtį.

Specifikacijos

Elemento Tipas: LED Nakties Šviesos Projektoriaus Lempa

Įtampa: DC5V

Gaminio Dydis: 5,2 x 5,2 x 5

Svoris: 13.4 oz

Maitinimas: USB Kabelį (yra komplekte) / 3 x AA baterijos (neįtraukta)

Perjungti Režimus

Mygtukas: 6 šviesos efektai - Balta, Mėlyna, Geltona, Eilės, Derinys, Lėtai išnyks.

Mygtukas B (trumpą spaudos): Perjungti ekrano ryškumas, 100% - 50% - 5%.

Mygtukas B (ilgas paspaudimas): valdymo ratuką, naujas variklis, kuris laisvas nuo triukšmo, ilgai paspauskite B apie 2s įjungti/ išjungti rotacija.

5 Permainingi Projekcijos, Filmai: Stebuklinga Visata, Žvaigždėtas Dangus, Ryškus Mėnulis, Spalvinga Jūros, Su Gimtadieniu

Spalva: foto spalva

Medžiaga: ABS

Pakuotės Turinys:

1 x LED Nakties Šviesos Projektoriaus Lempa

5 x Demonstruoti Filmai

1 x USB Kabelis

1 x Vartotojo Vadovas

Pastaba: Atkreipkite dėmesį, kad USB Kabelis ir Akumuliatoriai gali būti naudojami tuo pačiu metu.

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Apie Mus

Mes teikiame geras produktas, su geriausia kaina,mums parama, Didmeninės/Drop Laivyba Užsakymo

1. Drop Laivyba užsakymą, prašome pastaba"dropshipping tvarka", mes jo prioritetus.

2. Didmeninė/Lašas Laivybos užsakymus, jei turite kokių nors idėjų dėl kainos, ar pakuotės,prašome susisiekti su mumis iš anksto,mes jums geriausias paslaugas, kad patenkinti savo poreikius.

Apie Mokėjimą

Jei jūs patenkinti bet problema, kai atliekant mokėjimą, prašome susisiekti su www.poligon-1.lt Klientų Aptarnavimo Centras prašyti pagalbos:

Apie Siuntas

1.Mes bus išsiųsti užsakymai artimiausiu metu per 2-5 darbo dienas(išskyrus savaitgalius ir valstybines šventes) kai mokėjimas yra baigtas, paprastai.

2.Prašome įrašyti savo pilną pristatymo adresą, su teisingą telefono numerį, pašto kodą, ypač Rusijoje ir Baltarusijoje, pirkėjų, prašome patvirtinkite savo vardą ir pavardę.

3.Atkreipkite dėmesį, kad mes ne atsakingų už muitų.Prašome muitinio įforminimo patys.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai