Linijos Kibirkštinio Plug Variklio Uždegimo Testeris su Carb Karbiuratorių Valiklį Rinkinys Pasiimti Ritė Armatūra Diagnostikos Detektorius Priemonė As

Linijos Kibirkštinio Plug Variklio Uždegimo Testeris su Carb Karbiuratorių Valiklį Rinkinys Pasiimti Ritė Armatūra Diagnostikos Detektorius Priemonė As

w114492

Nauja

Yra sandėlyje

€13.26
Vnt.

Žymos: karbiuratorių švarus, 4 vakuumetras, karbiuratorių valiklį, , pneumat įrankis, sureguliuokite karbiuratorių, armatūra įrankis, stopmotion, 30a kintamosios srovės jutiklis, degalų įpurškimo bandymas, "common rail" įpurškimo įrankis.

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Atidaryti Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; aukštis: 15px; float: left; } dd { width: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; spalva: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #produktą-desc { width: 100%; aukštis: 209px; } #aprašymas { width: 100%; aukštis: 50%; } #detaliau { width: 100%; aukštis: 50%; } .ui-box-pavadinimas { height: 30px; font-size: 15px; font-family: tahoma; font-weight: bold; background-color: #ddd; tekstas-inkaras: paveldėti; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-box-body { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; border-bottom: 1px solid black; } #tbspecifics tr { height: 30px; } #tbspecifics td { width: 100px; border-left: 1px solid black; border-top: 1px solid black; }

Paramos Dropshipping ir didmeninės prekybos sistemą.

100% Originalus ir Geros Kokybės, su nemokamu Po pardavimo Garantija.

PAREIGOS: Tai variklio uždegimo testeriai yra diagnostikos priemonė, bet variklio uždegimo žvakę, kuri gali greitai ir lengvai diagnozuoti uždegimo/variklis pastumtas problemos ar gedimo kuro padavimo sistemą.

NAUDOTI: Esminių klaidų šalinimas Visus Vidaus ir Išorės Degimo Varikliai, automobiliai, sunkvežimiai, motociklai, vejapjovės, grandininiai pjūklai, žoliapjovės, sniego valytuvai, generatoriai ir t. t. - Turi turėti bet kuris asmuo, profesionalus mechanikas, garažas ir auto parduotuvė.

KAIP NAUDOTIS: Tiesiog prijunkite testeris tarp žvakės ir kištuko laidai, jei kibirkštis yra siunčiamas, testeris bus veidrodis, kibirkščių ir šviesą - Rasti purvinas, uždegimo žvakės, su defektais taškų, blogi laidai ar ryšius ir kt.

KARBIURATORIŲ VALIKLĮ, teptukų RINKINYS: Pagaminti iš didelio tankio nailono šepečiai ir 304 nerūdijančio plieno medžiagos, tai rūdžių įrodymas, non-deforming su geros elastingumą ir jokių plaukų slinkimas, Spiralės šeriai, puikus prieiga į vidinę pusę, todėl skalbimo aiškiai ir kruopščiai.Puikiai tinka kliringo iš stabdymų ar kliūčių siauros auto motociklo karbiuratorius.

Spalva: juoda + pilka + sidabrinė

Medžiaga: Nerūdijantis plienas

Greitai ir lengvai diagnozes uždegimo/variklio klausimus.

NAUDOJIMAS: su variklio išjungti, pašalinti gumos boot nuo uždegimo žvakės, tiesiog prijunkite testeris tarp žvakės ir kištuko laidai, jei uždegimo kibirkštis yra siunčiami į cilindrą, šviesos testeris šviečia & veidrodėliai kibirkštis.

Karbiuratorių Valymo Brusher

1 RINKINYS: 10 x Valymo Adatos; 5 x Valymo Šepečiai; 13 x Valymo Laidai Fakelas Antgalių valymo Įrankis

Bendras ilgis: 100mm/3.9 colių

Nerūdijančio plieno adata šepečiai skersmuo: 1.1 mm ir 1.4 mm, 1.6 mm, 1,8 mm, 2.1 mm

Nerūdijančio plieno nailono šepečiai skersmuo: 2 mm, 3 mm, 4 mm, 5 mm, 7 mm (visi šie bendras ilgis yra 11 cm)

Pakavimo Sąrašas:

2 x Variklių Uždegimo Testeris

13 x Valymo Laidai Fakelas Antgalių valymo Įrankis

10 x Valymo Adatos

5 x Nailono Šepečiai Įrankių Rinkinys

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Apie Mus

Mes teikiame geras produktas, su geriausia kaina,mums parama, Didmeninės/Drop Laivyba Užsakymo

1. Drop Laivyba užsakymą, prašome pastaba"dropshipping tvarka", mes jo prioritetus.

2. Didmeninė/Lašas Laivybos užsakymus, jei turite kokių nors idėjų dėl kainos, ar pakuotės,prašome susisiekti su mumis iš anksto,mes jums geriausias paslaugas, kad patenkinti savo poreikius.

Apie Mokėjimą

Jei jūs patenkinti bet problema, kai atliekant mokėjimą, prašome susisiekti su www.poligon-1.lt Klientų Aptarnavimo Centras prašyti pagalbos:

Apie Siuntas

1.Mes bus išsiųsti užsakymai artimiausiu metu per 2-5 darbo dienas(išskyrus savaitgalius ir valstybines šventes) kai mokėjimas yra baigtas, paprastai.

2.Prašome įrašyti savo pilną pristatymo adresą, su teisingą telefono numerį, pašto kodą, ypač Rusijoje ir Baltarusijoje, pirkėjų, prašome patvirtinkite savo vardą ir pavardę.

3.Atkreipkite dėmesį, kad mes ne atsakingų už muitų.Prašome muitinio įforminimo patys.

4.Mes teikiame tiek po pristatymas ir išreikšti shippings.Daugelyje šalių, po pristatymas trunka apie 25-35 dienas ir ilgiau, kai kurių šalių, pavyzdžiui, Brazilijos, Peru.

Express pristatymas inlcude DHL, EMS, www.poligon-1.lt Premium Laivybos ir Specialias Linijas, pavyzdžiui, Aramex.Tai trunka apie 7 dienas.(Tai bus atidėti, jei jūsų šalis atitinka tam tikrą problemą,Darbuotojų streiką,oras problema ir t.t.)

Apie Po pardavimo Paslaugos

Esame patikimas pardavėjas ir mes turime profesionalių po-pardavimo paslauga visiems mūsų papročiams.Jei yra klausimų dėl užsakymo,prašome susisiekti su mumis iš anksto ,mes visada čia, kol gausite laimingas atsakymą.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai