FPV Lenktynių Robocat 270 270mm Anglies Pluošto Mini Drone RC Quadcopter Frame Rinkinys su Gaubtu Dangčiu / 3mm ginklus FPV RC Drone

FPV Lenktynių Robocat 270 270mm Anglies Pluošto Mini Drone RC Quadcopter Frame Rinkinys su Gaubtu Dangčiu / 3mm ginklus FPV RC Drone

w113951

Nauja

Yra sandėlyje

€33.74 €20.25
Vnt.

Žymos: anglies drone rėmelį, rėmas drone didelis, "pasidaryk pats" drone, anglies quadcopter frame, anglies pluošto lipdukas, anglies plokštelė, drone fpv rinkinys, fpv rinkinys, fpv, anglies lapas.

Statyti iš gryno anglies pluošto, 1,5 mm storio liemens & 3mm storio ginklų Specifikacija: Apie 270mm motorinių transporto priemonių valdytojų Medžiagos - anglies pluoštas, Nuimamas stogelis, pagamintas iš smūgius sugeriančios PC medžiagos Plaukioja Svoris -410-430g (baterija netaikoma) Modelis neto svoris : 210 g± 3g Rekomenduoti Dalis : (neįtraukta) 1806-2206 dydžio varikliai . 12A - 20A greičio reguliatorius CC3D & Mini KK2.1 Skrydžio duomenų valdytojas 3 4S Lipo 1500mah baterija 32mm CCTV Kameros 5.8 G vaizdo Siųstuvas 5 cm sraigto Pakuotė: 1 x Robocat 270mm Quadcopter Frame Rinkinys ( nesurinktas ) 1 x Dangtis padengti ( Siųsti spalvos kaip jūsų pasirinkimą ) Pastaba: 1. Yra plėvelė ant kapoto, skirtas apsaugoti shell , galite suplėšyti jį išjungti, kai surinkti . 2. Yra 7 spalvos kapoto dangtis 270 kadrų , jūs galite pasirinkti spalvą, kuri jums patinka. 3. Dėl šviesos ir ekrano rezoliuciją ir kitų priežasčių, paveikslėliai ir objektai gali šiek tiek spalvų skirtumas, prašome natūra teikiama pirmenybė. 4. T jis Aliuminio lygiosios spalva siųsti atsitiktinai ( raudona arba juodaspalvų ).

Robocat 270mm RC 4axis quadcopter Robocat buvo sukurta su aerodinamika galvoje.Anglies pluošto mes naudojame, leidžia mums sukurti tvirtas bet lengvas struktūra .Kioskuose mes atsižvelgė į tai, lengva priežiūra.Dizainas apima vyrių funkcija, leidžianti lengvai naudotis elektroninių vidų.Akį forma suporuotas su supaprastintas baldakimu, dideliu greičiu, yra pasiekiami dėl mažo pasipriešinimo.Kupolo ateina iš įvairių spalvų, tinka įvairioms situacijoms .Kupolo yra pagamintas iš smūgius sugeriančios PC medžiagos.Jei jūs turite FPV lenktynių dėl savo proto ,tada tai yra numeris vienas quacopter jums.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai