JUJY Japonų Veido Valymo Priemonė Apima Naujoviškas Shell Valymo Priemonė Valiklis Makiažo Valiklis Dvejopo poveikio

JUJY Japonų Veido Valymo Priemonė Apima Naujoviškas Shell Valymo Priemonė Valiklis Makiažo Valiklis Dvejopo poveikio

w113948

Nauja

Yra sandėlyje

€23.10 €18.48
Vnt.

Žymos: makiažas, mac makiažo valiklis, kaukė šalikas, japonijos lempos prekes, grožio priemonės ultragarso, inovacijų afrika, pramoninės kosmetikos mašina, didelis valymo šepetys, Byla, valiklis nagų.

Produkto pavadinimas: JUJY Shell Valikliu

Pardavimo taškas:

1.5 įvairaus intensyvumo reguliavimas, individualų multi-poveikis odos priežiūra

2. Rajone, šerių padidėjo 50% ir valymas yra išsamesnis ir nėra miręs kampai.Palyginti su vidutinis plotas valymo rinkoje, plotas padidėjo daugiau nei 50 proc., ir tai gali būti mūsų veido ir odos geriau.Valymas yra švaresnis ir išsamesnis.

3. 8000 kartų/min sonic vibracija, mažas ekspertas išvalyti ir atjauninti odą, iki 8000 kartų/min sonic valiklis energijos technologijos, daugiau gyvybingumo, gali aiškiai ir blokuoti poras, pagerina riebios odos, ir paslėpti purvo paslėpta giliai į poras Imtis palaima!Galėtų geriau mylėti odos priežiūros produktus.

4. Maisto kokybės silikono, importuotas iš Jungtinės amerikos valstijos, su daugiau subtilus ir minkšti šeriai, kaip daugelis, kaip 2211 šeriai, skatina įvairių krypčių aukšto sonic vibracijos, didesnį putų norma, žąsų žemyn-kaip subtilus šeriai, minkštesnė, nei jūs manote, ir galite švelniai rūpinasi jumis Silpnas odos.

5. Atitverta valiklis daro daugiau valymo vietoje. 2 skirtingų šepetėlių galvutės vienas, T zona, U zonos, nosies ir kitų sunku valyti srityse, taip pat gali būti lengvai valomi.

6.5 įvairaus intensyvumo reguliavimas, individualų multi-poveikis odos priežiūros, vienas iš svarbiausių vietoje, 5 įvairaus intensyvumo laisvai reguliuojamas, išmanus atminties funkcija, individualų valymo procedūros jums

7. IPX7 atsparus vandeniui ir gali būti plaunami iš viso, jūs galite naudoti ją be baimės maudytis vonios kambarys

8. Jis gali būti naudojamas 1,5 valandos ir gali būti naudojamas 3 mėnesius.Ekologiškas įkrovimo tipas, ilgalaikė baterija, nerimauti-nemokamai kelionės

9. Priimti korpuso formos įkvėpė dizaino, semtis įkvėpimo iš vandenyno, forma yra kaip subtilus shell, kiekvienas iš jų turi švarus kvėpavimas pajūrio mergaitė

10. Dydis palmių turi permatomo blizgesio bet kuriuo metu

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai