"Huawei" Freebuds Studija Pasaulinės Versijos "Bluetooth" Šeimyna Ausinės Belaidžio TWS HI-FI ANC C Tipo Žaidimų Ausinės su

"Huawei" Freebuds Studija Pasaulinės Versijos "Bluetooth" Šeimyna Ausinės Belaidžio TWS HI-FI ANC C Tipo Žaidimų Ausinės su

w113726

Nauja

Yra sandėlyje

€460.54 €253.30
Vnt.

Žymos: parduotuvės belaidės ausinės, Cowin E8, "bluetooth" auksas, garbė, debesis hyperx, mikrofonas superlux, "bluetooth" headphon, earphon, žaidimų ausinės ausinės, mėlyna "bluetooth" ausines.

Pasaulinė Versija Huawei Freebuds Studija "Bluetooth" Ausines Šeimyna

Belaidžio TWS HI-FI ANC C Tipo Žaidimų Ausinės su Mikrofonu ACC L2HC

Produkto Specifikacija:

Šešių Priežasčių Pirkti

1.Intelligent Dynamic ANC

2.Išgirsti-per Režimu:

Informuoti režimas\Balso režime

3.Aukštos rezoliucijos Muzika:

4-sluoksnis 40mm Polimero\Diafragma\

Premium Audio Kodekas Lustas

4.L2HC Didelės raiškos Kodekas

5.6-mic Skambučių Triukšmo slopinimas

6.Dual Prietaiso Prijungimas

Baterija : 410 mAh (min.)*

Grojimo :

*24 valandų peržiūros 1 d. nemokamai (su ANC išjungta)**

*5 valandas atkūrimo 10 miuntes greito įkrovimo (su ANC įjungta)**

*8 valandas atkūrimo 10 miuntes greito įkrovimo (su ANC išjungta)**

*Tipinis vertę.Tikroji talpa gali šiek tiek skirtis.Šis talpa-nominali baterijos talpa.Faktinis baterijos talpa kiekvienam atskiram produktui, gali būti šiek tiek aukščiau ar žemiau nominali baterijos talpa.

**Remiantis tyrimo rezultatus, HUAWEI lab, nuoroda tik.

Fizinis Mygtukas : "Bluetooth", ANC, Elektra

Palieskite Mygtuką : Dešinės ausies puodelis

Bluetooth suderinamumas : BT 5.2

Pop-up pora : palaikoma*

Dėvėti aptikimas : palaikomi

*Reikalaujama, kad išmaniuosiuose telefonuose veikia EMUI10.1 arba didesnis.

Vairuotojas : 40 mm dinaminis

Jutiklis : Mikrofonas jutiklis, Talpą, jutiklis, IMU jutiklis

Galingas Triukšmo Panaikinimo Sistema

Tik Tu ir Muzikos

Paprastas ir elegantiškas ne, galingas ir protingas viduje.Labai daug protingas mikroschemas ir daviklius built-in, HUAWEI FreeBuds Studija kaupiasi aukščiausios triukšmo panaikinimo sistemą, teikti kitą lygį, patirtį aktyviojo triukšmo šalinimo funkcija (ANC), girdžiu-per ją ir skambinti triukšmo panaikinimas.

Įvairiakryptė 8 Mikrofonų Sistemos

Su 4 didelio jautrumo mikrofonai glaudžiai bendradarbiauja abiejų pusių, ausines nustatyti aplinkos garso tiksliau geriau triukšmo panaikinimas.

Scenos Keitimas, Komforto nėra Pažeista

Intelligent Dynamic ANC

Smart multi-scena suvokimo sistema, kuri susideda iš IMU1 jutiklis ir mikrofonai sistema, baigia 100 kartų "scene detection" per second2. Taigi, ji automatiškai reguliuoja panaikinimo režimas įvairiose aplinkose labiau tinkamas ir patogus aktyviojo triukšmo šalinimo poveikis.

Ultra Režimas

Imtis skrydžius, ar traukinys važiuoja be jokių garsiai triukšmo ir prarasti save, muzika.

Bendrasis Režimas

Likti kavinėje ar restorane be pertraukos tinkama ANC lygio.

Jaukus Režimas

Likti savo darbo vietoje, galeriją ar kitą ramioje uždarose erdvėse, ir vengti triukšmo, oro kondicionavimo ir kompiuteriai.

Išgirsti-per Režimu

Saugoti Ausis Atviras ir Kalbėti Laisvai

Informuoti Režimas:

Paspauskite ANC mygtuką kairėje ją tegul aplinkos garsą.Išlaikyti savo ausis atidaryti net tada, kai jūs klausytis muzikos.

Balso Režime:

Kuriant šį režimą AI Gyvenimą Programą, žmonių balsai bus geresnis, o aplinkos triukšmas yra sumažinamas.Taip, jūs galite turėti greitą kalbėti ir žinoti transliavimo, o jūs esate oro uoste.

6-mic Skambučių Triukšmo slopinimas

Skambinimas Skambinimas Aiškus Dalykas

Keturių išorę nukreipta mikrofonus veiksmingai pasiimti žmonių balsai, iš foninio triukšmo, remiantis beamforming technika.Kiti du į vidų nukreipta mikrofonus rinkti balso ausis ir išvengti stipraus vėjo trukdžių.Šešių mikrofonas veikia kaip sudėtinga sistema, siekiant užtikrinti, krištolo aiškų pašaukimą.

Aukštos Rezoliucijos AudioMake Kiekvienas Garsas Gyvas

Priimti Hi-Fi lygio garso lustas ir profesinės akustinių komponentų, HUAWEI FreeBuds Studio siūlo ultra-plataus dažnio atsakas svyruoja nuo 4 Hz iki 48 kHz.2 viską, ką gali išgirsti, yra didelės raiškos muzikos su sudėtingų detalių.

L2HC Didelės raiškos Kodekas

Garso Perdavimas, Kokybė Tebėra

Naudos iš naujų aukštos rezoliucijos kodekas—L2HC, HUAWEI FreeBuds Studio palaiko greitas ir stabilus garso perdavimo greičiu iki 960 kbps.Į L2HC sumažina kokybės praradimo ir atstato pradinę pilnatvę ir prabos bei aukštos kokybės muzika.

Dvigubos antenos Dizainas

Stabilus Signalas, Vientisas Ryšys

Featuring dual-antenos dizainas, HUAWEI FreeBuds Studija teikia platų signalo aprėptį.Net jei jūsų telefonas yra jūsų rankinėje, kišenėje ar interruptive srityse, savo HUAWEI FreeBuds Studija vis dar siūlo stabilus ryšys.

Low Latency Žaidimų Režimas

Garso, vaizdo ir Veiksmų.Visi Sinchronizuojami.

Puikus belaidžio garso kodavimo algoritmas labai sumažina signalo vėlinimo, suteiks jums daugiau malonumo ir svaiginančius žaidimų patirtis.

Pop-up Porą

Auto Paieška, Greitas Porą

Per pirmuosius porą, ausines bus ieškoti netoliese esančių prietaisų automatiškai.Tada prašymas lange bus pop-up ant savo išmaniojo telefono ekraną greitai patvirtinimo.Tik vienas pelės mygtuku spustelėkite ir jie yra susiję, todėl jūs galite mėgautis muzika iš karto.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai