10vnt/Box Mini Sponge Kombaino Sluoksniuotos Fondas Makiažas, Makiažo Akcentas Sponge Mielas Sluoksniuotos Didesnis Vandens maquillaje jTool

10vnt/Box Mini Sponge Kombaino Sluoksniuotos Fondas Makiažas, Makiažo Akcentas Sponge Mielas Sluoksniuotos Didesnis Vandens maquillaje jTool

w113488

Nauja

Yra sandėlyje

€5.89 €4.18
Vnt.

Žymos: beždžionė makiažas mielas, maišytuvo makiažas, makiažas maange, pink powder puff, beauti maišiklis, lavos makiažas kempine, plaustas turėtojas, mini powder puff, dubuo ramen, balta vilna.

Savybės:

1 .Patogus Dizainas: sluoksniuotos patarimas yra tinkamos naudoti apie akis, lūpas ir kitas dalis.Skerspjūvis tinka skruostų ir kaktos ir kitos dalys.Kreivų paviršių tinka nosies ir kitos dalys.

2. Patvarus ir Ilgą Gyvenimą: Pakartotinas krekingo, nr. krekingo, nr. deformacijos, nr. šlakas, ne milteliai, greitas makiažas.

3. Itin gerai ir Patogiai: Flocking inhaliacijas, ultra-fine augalų aksomo pluošto paviršius yra patogi, elastinga, švelni ir odos draugiškas.

4. Sausas ir Drėgnas Naudojimas: Skalbimo sluoksniuotos į vandenį bus padidinti vandens absorbcija, bei sluoksniuotos bus pakeisti atgal į savo pradinio dydžio, po džiovinimo.

Informacija:

Produkto Tipas : Kosmetikos Grožio Sponge Kiaušinių Sluoksniuotos

Naudojimas: Makiažas Menininko/Studijos/Kirpykla/Grožio Mokykla/Home/Kelionės

Advange : Lengva nešiotis, keliauti su jumis, kai jums keliauti ar verslo kelionę.

Pakuotės Sąrašas:

10vnt Makiažas Kempine

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai