Doornanny Belaidžio Vaizdo Domofonas Rinkinys 720P IP SIP Butas Villa Doorphone PoE Video Doorbell WiFi Smart Tuya

Doornanny Belaidžio Vaizdo Domofonas Rinkinys 720P IP SIP Butas Villa Doorphone PoE Video Doorbell WiFi Smart Tuya

w113297

Nauja

Yra sandėlyje

€168.75 €118.13
Vnt.

Žymos: domofonas vaizdo wifi, tunya vaizdo doorbell, videodomofon wifi, hikvision durys, domofonas ip, vedio durų bell wireless, telefonas sip, oem ip domofonas, hikvision wifi domofonas, iptv m3u, vaizdo domofonas.

Doornanny Belaidžio Tuya Smart Digital VIdeo Domofonas Sistema

Modelis:87710 + 87203 + 87304 pastaba:Mes atsiųsime adapterio versiją, jei nėra ypatingo poreikio.Jei jums reikia PoE versiją,prašome susisiekti su mumis.

Kodėl Verta Rinktis Doornanny Tuya Smart Video Domofonas Sistema?

♦Tolimojo belaidžio transmision ♦ Pritaikyti skambėjimo ir tapetai. ♦ Taškas į tašką perdavimo skambinti bet patalpų stebėti. ♦ Paramos žaisti HD filmo patalpų stebėti.monitorius į vieną sistemą. ♦Veikia su SIP protokolą,rungtynių su dauguma SIP produktas,susisiekti su mobiliųjų telefonų naudojant IP protokolą. ♦720P HD doorbell fotoaparatas ♦ Atrakinti duris funkcija. ♦ Judesio aptikimo be papildomų prietaisų (valdoma programinė įranga). ♦ Ryšio Pulto ir stebi apimtis gali būti koreguojama. ♦ IR LED pateikti jums aišku, naktinio matymo. ♦ Paramos Tuya smart / Smart Gyvenimo APP nuotolinio valdymo duris, peržiūrėti ir įrašyti.

Bevielio Perdavimo,Stiprus Signalas & Mažas nuostolis

Doornanny belaidis siųstuvas gali perduoti stiprus signalas pralaužti apribojimo atstumo ir erdvės.Ji gali praeiti per 5 sienos lengvai.Jei nori prisijungti dar viena kamera, ar skambinti į tolimojo vieta,Doornanny belaidžių IP dėžutė bus jūsų geriausias pasirinkimas.Kai ji nesutampa su Doornanny 87-Serijos vaizdo domofonas sistema,ji gali lengvai perduoti signalą taip, kad jūs galite išvengti kokių nors problemų, apie laidus.

Niekada Nepraleisk Bet Lankytojas

Ši IP vaizdo duris telefono sistema leidžia jums atsakyti jūsų durų išmanųjį telefoną iš bet kur.Yra built-in HD kamera lauko su naktinio matymo funkcija, teikiant aiškią nuomonę iš jūsų durų dieną ir naktį.Tuya Smart pasakys, kas turi pakviesti savo namuose

Kaip prisijungti prie Tuya

Po to, kai jums susisiekti su Tuya,jūsų telefonas gali gauti pranešimus apie aliarmus, ar lankytojai Kai kas nors kvietimas, ne lauke, monitorius ir išmaniajame telefone bus žiedas, tuo pačiu metu

Vaizdo įrašų ar vaizdo Įrašų, SD Kortelė, Palaikoma

Kai kas Nors Žiedai Skambinti, Ekranas Įdėta SD kortelę, bus įrašyti paveikslėlį arba Vaizdo įrašą automatiškai.Jei SD Kortelėje Nėra Taikomas, Monitorius Vos Tik Įrašyti Vaizdą.Vidinėje Atmintyje Gali Išsaugoti 86 Nuotraukas.Jei jūs įdėti SD kortelė, galite nustatyti įrašymo režimą, kad vaizdo.Jei SD kortelėje Yra fulled, anksčiau įrašytų vaizdo įrašų, bus automatiškai ištrintas.

Naktinio Matymo IP65 Skambina Skydelis

Įrengtas 3pcs ir SPINDULIŲ šviesos DIODŲ apšvietimas,87203 galite dirba naktį, nes aišku kaip dieną

Sąsaja

Parametras

Schema

Pakavimo Sąrašas

1X Patalpų stebėti 87710(su montavimo plokštė , naudotojo vadovas, priedas maišelis) 1X Lauko HD 1.0 MP skambina skydelis 87203 (su rainproof padengti, kampinis laikiklis, įmontuoti montavimo atrama ir priedas maišelis) 1X Bevielis Siųstuvas rinkinys 87304 1X Patalpų stebėti maitinimo adapteris (Mes atsiųsime taikoma maitinimo adapteris, atsižvelgiant į jūsų šalį)

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai