Nanzuan Molibdeno viela 0.18 mmx 2000meter už EDM Pjovimo Viela

Nanzuan Molibdeno viela 0.18 mmx 2000meter už EDM Pjovimo Viela

w113059

Nauja

Yra sandėlyje

€38.42
Vnt.

Žymos: "pasidaryk pats" vielos supjaustyti mašina, molibdeno viela, nerūdijančio plieno vizuoti, cilindrų suvažiavime, edm vielos supjaustyti staklių programavimas, edm vielos, edm pavaduotojas, cnc edm, gido laidas edm, originalus laidas edm.

Nanzuan Molibdeno viela 0.18 mmx 2000meter už EDM Pjovimo Viela

1. Medžiaga: Molibdeno

2. Dydis: Dia. 0.18 mm

3. Ilgis: 2000 metrų

4. Pakuotė: 2000 metrų/pak

5. Aukšto tikslumo kokybės ir konkurencinga kaina

Stiprumas: Nanzuan molibdeno viela yra pagamintas iš Dongtai Piko " gryno molibdeno.Su savo aukštos kokybės, gamybos ir pardavimo apimtis yra antrasis pagal vidaus rinkoje.

Savybės:

- Didelė srovė, didelis greitis, atsparumas dilimui, gerokai padidinti pjovimo spartą ir sumažinti gamybos sąnaudas, didinti ekonomikos beneft.

- Unikalios konfigūracijos parametrus, pelėsiai, didelio stiprumo ir geros kietumas, jokių lūžių vielos.Jis buvo populiarus tarp masės vartotojų, per metus.

Jūsų vielos sumažinti Mašinos turi įspūdingą rinkinį funkcijų, kad veikia ir ypač išlaikyti vielos mašina lengviau nei bet kuris kitas.Kaip lyderis EDM technologijas, mes sukūrėme visą spektrą reikmenys aiškiai, skirtos laikyti, kad įranga, veikianti ne optimalaus efektyvumo.

Norėdami gauti geriausius jūsų EDM įranga, jums reikia naudoti tinkamiausias, labiausiai atitinkančias, aukštos kokybės reikmenys, skirti jūsų prašymą ir savo mašina.

Esame žinomų geros kokybės,pagrįstų produktų kainą ir geriausias paslaugas klientams srityje vielos sumažinti mašinų atsarginės dalys ir priedai.Mes esame EDM reikmenys specialistas, kad galite pasikliauti.Tikimės, kad sukurti gerą ir ilgalaikius verslo santykius su jumis.

Susisiekite su mumis dabar!

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai