Meškere Polių Prop Nintendo Jungiklis Džiaugsmas-Con Žvejybos Žaidimas Rinkinys, skirtas Perjungti Valdytojas Žaidimas Priedai

Meškere Polių Prop Nintendo Jungiklis Džiaugsmas-Con Žvejybos Žaidimas Rinkinys, skirtas Perjungti Valdytojas Žaidimas Priedai

w112712

Nauja

Yra sandėlyje

€14.19 €9.09
Vnt.

Žymos: nintend jungiklis, atveju nitendo jungiklis, jaunimo fly fishing rod, grupinio nintendo jungiklis, baterija e58, nintendo jungiklis controlers, džiaugsmas con nintendo jungiklis, NINTENDO JUNGIKLIS, atveju nintendo jungiklis, žaidimas nintendo jungiklis.

Šis meškerykotis yra puikus Nintendo Jungiklis Džiaugsmo Žvejybos Žaidimas.Žaidėjai gali pritaikyti savo įrangą, pasirinkite jaukų, šovinių, ir ritės.Žaidėjai yra lengva laimėti naujų pasigirti laimėti turnyrai su meškere aksesuaras.siūlome jums realus jausmas, kaip jūs, turintis tikrą meškere. ( Rankenos nuotraukoje nėra įtrauktas )

Savybės:

Puikus Dizainas: priedas buvo skirtas "Nintendo" Jungiklis, kuris leidžia žaidėjams pridėti plastiko meškere thingy jų Džiaugsmas-Con. Suderinama su visais žvejybos žaidimai.

Patogus įdiegti: meškere siūlo puikus dydžio ir formos, lengvai stumdomas jūsų Džiaugsmas-Con valdiklį į kovą arba pašalinti jūsų džiaugsmas-con iš ekipuote.

Lengva naudoti: meškere add-on yra lengva padaryti jūsų Džiaugsmas-Con panašūs į tikrą, dar trumpesnis versija meškere.Priedas yra įtrauktas į Džiaugsmas-Con, ir kitų duomenų valdytojas taip pat bus įtraukti panašūs į ritės.

Panardintas prasme: Jums atrodo, kad tikrai scena žaidimas, patiria džiaugsmo ir įspūdžių iš žaidimo.

Jūs galite mėgautis savo Žvejybos žaidimas su Nintendo jungiklis Džiaugsmas-con.Jis gali pasinaudoti savo gebėjimus ir kūrybiškumą.

Specifikacija:

Pavadinimas: Meškere

Spalva: Juoda

Dydis: 28 * 12 * 2.5 cm

Paketo Informacija:

Pakuotės Dydis: 30.3 * 13.2 * 3cm / 11.9 * 5.19 * 1.18 į

Pakuotės Svoris: 150g

Dovanų Dėžutė Pakuotė

Paketų Sąrašo:

1 * Meškere

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<