Japonijos Importuotų Keraminės Grotelės Tiesioginės Ugnies Japonijos Skrudintuvas Taurę Grotelės Dujų Viryklė Kepta Žuvis Stovo

Japonijos Importuotų Keraminės Grotelės Tiesioginės Ugnies Japonijos Skrudintuvas Taurę Grotelės Dujų Viryklė Kepta Žuvis Stovo

w112701

Nauja

Yra sandėlyje

€45.17 €28.01
Vnt.

Žymos: ką japonijos importo, fri visos, kepalas visos, japans kalba, kepkite duoną, pelėsių, duonos pelėsių, dujų grilis, japonija, grotelės skrudintuvas, ramekin kepimui, viryklė grotelės ketaus.

Japonijoje, kiekvienas namų ūkis turi mažą kepimo neto, kuris yra ant dujinė viryklė, kepti skrudinta duona, ryžių paplotėliai, žuvies, daržovių ir kt.Nereikia orkaitės, labai patogu naudoti.Tai tiesioginės ugnies grotelės istorijoje yra buvę kelis dešimtmečius ir yra labai classic produktą.

Kilmės Šalis: Japonija

Medžiagos: geležies (chromo danga), keraminių

Specifikacijos: M (15 cm * 15 cm * 3,5 cm) L (20cm * 20cm * 4cm)

charakteristika:

1. Tiesioginės ugnies kepimo akių turi dviejų sluoksnių struktūra.Viršutinis sluoksnis yra pagamintas iš geležies chromuotas medžiagos, kuri yra stabili ir saugi.Apatinis sluoksnis yra padengtas baltos keramikos sluoksnis.Kai keramikos sluoksnis yra kaitinamas ant ugnies, ji bus šilumos per infraraudonųjų spindulių kepti maistą.

2. Tai ypač patogu kepti skrudinta duona ir duonos riekeles ryte.Tai ne taip ilgai, kaip krosnelė įšyla ir tai Traškūs išorėje ir minkšti viduje.Dauguma taurę skiltelės šildomas krosnies bus prarasti vandens ir kad skonis sausas.

3. Be to, skrudinta duona, skrudinta duona, taip pat gali būti naudojamas kepti daržovės, žuvis ir pan.Jei esate kepimo mėsos patiekalus, rekomenduojama įdėti gabalas iš alavo popieriaus ant jo, nes jei tepalo lašų žemyn, kepimo ju bus dėmių ir paversti juoda lengvai.

4. Šilumos perdavimo kepimo akių yra labai greitas.Pakanka naudoti vidutinio ir smulkaus ugnį į visą procesą.

būkite atsargūs:

1. Kepimo ju yra naudojami tik dujinės viryklės, anglies krosnys ir kieto alkoholio viryklės.Kitų šilumos šaltinių, pvz., elektromagnetinio viryklės, elektros keramikos viryklėms, halogeninės viryklės ir kortelės viryklės negali būti naudojama dėl sprogimo rizika

2. Gali būti įtrūkimų ir angelių, paviršius keraminės kepimo tinklelio, kuris yra savybių keramikos gamybos, ir akių forma yra netaisyklinga.

3. Prieš naudojimą, prašau sausas ir įkaitinkite vieną kartą, ir valyti po oro džiovinimo.Kepimo grynasis mažiau naftos šepetys daugiau anti stick.

4. Nepalikite naudojimo metu, siekiant išvengti gaisro ir nusiplikymas.

5. Po naudojimo, palaukite, kol aušinimo, tada plaukite minkštu skudurėliu ar kempine.Negalima plauti su indaplove.Nemerkite ilgą laiką, kad būtų išvengta rūdžių arba nukristi iš keramikos.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai