6PCS Medinės Kalėdos "Spragtukas" 6CM Handpainted Retro Karių Skaičiai Lėlių Dekoro Dovanos #CW

6PCS Medinės Kalėdos "Spragtukas" 6CM Handpainted Retro Karių Skaičiai Lėlių Dekoro Dovanos #CW

w112550

Nauja

Yra sandėlyje

€5.79 €4.23
Vnt.

Žymos: 20l vandens butelis, "spragtukas" kalėdų audiniai, mediniai spragtukas " įrankiai, didelis riešutų krekingo, daugkartiniai kalėdinė dekoracija, romėnų kareivis, "spragtukas" žaislas, riešutų krekingo medienos, atostogų lietus, medinių meno modelis.

Kulka Taškų:

1、Puiki Apdaila: Mūsų mielas riešutų spaustukai yra puikus Kalėdų dovanos ar medžio dekoracijos pridėti atostogų laimę į jūsų namus."Spragtukas" lėlės papildys bet papuošalai Kalėdų tema.

2、Dvasia Kalėdų: Mes skirti labai pilgrim kareivis ir leiskite jiems gyventi.Tai yra geras priminimas istorija "Spragtukas", todėl Kalėdinė dvasia į savo namus.

3、Medinio Medžiagos: Pagaminta iš medinio medžiagos, su ranka-dažytos spalvos ir retro dizaino, riešuto lėlių prideda daug mūsų švenčių dekoravimas ir yra labai populiarus tarp vaikų.

4、Panaudoti įvairiais tikslais: skrybėlę turi virvę, gali būti naudojamas kaip papuošalas ant mokyklos maišelį, Kalėdų papuošalai ir Kalėdų eglučių papuošalai, ir taip pat gali būti naudojamas kaip gimtadienio/Kalėdų dovana vaikams, draugams, šeimos nariams, ir mėgėjams.

5、Platus naudojimas: riešuto lėlių gali būti naudojamas ant stalų, lentynų, countertops, ir t.t., tinka vaikams kaip Kalėdų dovanos, gimtadienio dovanos, jie bus meilė.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: Spragtukas " Lėlių

Medžiaga: mediena

Dydis: aukštis: apie 6cm/2.36 in

Parametras: 6pcs į dėžutę, dėžutės dydis yra apie 20*8*6cm/7.87*3.15*2.36 į

Pakavimo Sąrašas:

"Spragtukas" Lėlių*1?

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai