Moterų, Vyrų Žiemos Vilnos Nešiojami Antklodė Su Rankovėmis Ir Kišenėje Micro Pliušinis Šiltas Snuggie Šilumos Sleepwear Nakties skraiste

Moterų, Vyrų Žiemos Vilnos Nešiojami Antklodė Su Rankovėmis Ir Kišenėje Micro Pliušinis Šiltas Snuggie Šilumos Sleepwear Nakties skraiste

w112460

Nauja

Yra sandėlyje

€26.60 €23.94
Vnt.

Žymos: naras žiedas, pledas tv, dangaropa, artoria pendragon cosplay, lempos dygsnio, asuna cosplay, asuna yuuki cosplay kostiumas, asuma sarutobi cosplay, celestia ludenberg, antklodė tv.

Sveiki!Sveiki atvykę į mūsų parduotuvėje!Kokybė yra pirmieji su geriausias paslaugas.klientai visi yra mūsų draugai. 2019 Naujausias Mados Namų Drabužiai, Šilta Antklodė Hoodie!Aukštos kokybės ir visiškai naujos, 100% Pagrindinės Spalvos: KAIP Nuotraukoje Naujas Mados Sezonas: Žiemos Proga: Kasdien Medžiaga: Medvilnės Mišinys Prašome kreiptis į savo aukščiu ir dydžio diagramos, prieš perkant/siūlymą.Ačiū.Pakuotė: 1xBlanket dydžių lentelė:31.49*39.37 į (80*100 cm) yra 2-3% skirtumas pagal rankinis matavimas.

prašome patikrinti, matavimo diagramos atidžiai prieš jums pirkti prekę.ts Antklodė & Hoodie!

Premium vilnos negabaritinių gobtuvu palaidinukė saugo jus šilta ir patogūs, nesvarbu, ką jūs darote.

Grįžtamasis su poliesterio audinio antklodė, iš vienos pusės ir aukščiausios kokybės vilnos komforto, kita vertus, didelės centras kišenėje ir erdvus rankovėmis.

Puikus dėvėti ant sofos, sporto renginiuose ar vyksta pasivaikščiojimai.

Vienas dydis tinka visiems, jus jaukus & šilta nuo galvos iki kojų!

Mašina galima skalbti!

Antklodė & Hoodie bus jus šilta ir traškus!Tiesiog slydimo jį ir chill dingo!

Hoodies yra labiausiai patogus negabaritinių megztiniai su gobtuvu, kad jums jaustis patogiai, nuo galvos iki kojų.Švelniausiu ir labiausiai prabangus pledas audinio pamušalu, su šilumos ir jaukumo.

Stebėtinai patogus hoodie sujungia šilumą patogi antklodė su komfortą savo mėgstamą hoodie.Ji yra pagaminta iš labai minkštos vilnos ir viduje yra pagaminti iš pliušinis Sherpa medžiagos.Didelio dydžio saugo jus šilta nuo galvos iki kojų.Įrengta negabaritinių gaubtu laikykite galvą šiltas ir patogus, ir didelis, platus kišenėje išlaikyti savo poreikius, kur esate.Tai net grįžtamasis!!Tinka šeimoms, tarnybos, bendrabučių, prekybos siuntinys, gale, kempingas ir daugiau.Į hoodie yra negabaritinių, itin patogi palaidinukė, kad jūs galite nešiotis su savimi!Tiesiog slydimo ji, chill dingo.

Vaikams taip pat patinka! 1 colis = 2,54 cm

Atkreipkite dėmesį, kad šiek tiek spalvų skirtumas turėtų būti priimtina dėl šviesos ir ekrane.Išsamiai Ekranas:

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai