Veido kremas bioaqua grynas perlai kremas 60 ml

Veido kremas bioaqua grynas perlai kremas 60 ml

w112124

Nauja

Yra sandėlyje

€4.35
Vnt.

Žymos: bioaqua kosmetikos, bioaqua kosmetika kontūras, sraigė, bioaqua kaukė, bioaoua kaukė, bioaqua pearl, bioaqua profesionali kosmetika, kremas veido pearl, bioaoua kremas, bioaqua veido.

Bioaqua grynas perlai kremas-drėkinantis veido kremas su perlų milteliai.Jis drėkina ir išlygina odą, mažina sunkumo raukšles, mažina įtampą ir stresą, skatina atkurti elastingumą ir minkštumą derma.

Aktyvios sudedamosios dalys

Vandenyno Perlų milteliai.Perlai praturtina odą su vertingų mineralų, neutralizuoja riebalų perteklių, pašalina nemalonius blizgesį, pašalina toksinus, stimuliuoja keitimosi ir atsinaujinimo procesus.

Avižų ekstraktas.Avižų ekstraktas stiprina odos paviršiaus, atspindi ataka laisvųjų radikalų deguonies, yra aplinkinių ir mezgimo poveikis.

Šilko baltymai.Amino rūgštys šilko aktyviai išlaikyti drėgmę, normalizuoja hydrobalans, suteikia odai lygumo ir elastingumo.

Alyvuogių aliejus.Aliejus intensyviai minkština ir drėkina odą, atstato jos struktūrą, pašalina odos šveitimas, išlygina veido oda ir išlygina raukšles.

Vitaminas E. Šis vitaminas aktyviai kovoja su priešlaikinio senėjimo ir ligų apraiškas.Ji mažina raukšles, stimuliuoja gamybą savo elastino skaidulas ir pagerina odos reljefas.

Privalumai naudojimo

Efektyvumas.Kremas aktyviai drėkina odą, sočiųjų riebalų rūgščių, jis su vitaminais, mokesčių, energetikos, mažina patinimą, nuovargį, trūkumas, pilingas, dirginimo ir kitų dermatologinių problemų.

Sauga.Kremo sudėtyje yra tik saugus ir patikimas ingredientus, kurie nesukelia šalutinio poveikio ir turi tik teigiamą poveikį odai.

Estetika.Kremas yra pagamintas labai gražus skaidrus stiklainį, kuriame yra neįprastas dizainas kremas.Toks įrankis bus puikiai papuošti vonios kambarys arba miegamasis, ir taip pat gali būti gera dovanų parinktį.

Išleidimo Forma

Produktas yra skaidrus gelis, kuriame kremas kapsulės yra pridėta.Jis yra pagamintas stilingas skaidria kolba su užsukamu aukso dangteliu, kuris yra dedamas į firminė kartoninė dėžutė.Į rinkinį, yra plastiko, ašmenys, skirti lengva taikyti.

Tomas atsarginių dalių.

Naudojimo būdas

Imtis šiek tiek grietinėlės ir taikomos valyti odą.Platinti produktą, per veidą, švelniai patrinkite jį ir nepaliekant jokių neperdirbti srityse.Leiskite jam susigerti visiškai.Prieš naudodami kremą, rekomenduojama taikyti kitokios priežiūros produktai iš tos pačios linijos.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai