9pc Trafaretas Kulka Leidinys Kalėdų Elnias Tapybos Formą "PASIDARYK pats" Įspaudas Amatų Reikmenys Sjablonen Už Scrapbooking Dekoras

9pc Trafaretas Kulka Leidinys Kalėdų Elnias Tapybos Formą "PASIDARYK pats" Įspaudas Amatų Reikmenys Sjablonen Už Scrapbooking Dekoras

w112120

Nauja

Yra sandėlyje

€9.41 €8.19
Vnt.

Žymos: kulka leidinys kelionės antspaudas, kulka leidinys sąsiuvinis, custom sluoksniavimasis trafaretai, torto formą, trafaretas "pasidaryk pats" užrašų knygelė, a4 formato šablonas, embossalicious įspaudas katalogai, dėžės scrapbooking, trafaretas, popieriaus žiedas.

9pc Trafaretas Kulka Leidinys Kalėdų Elnias Tapybos Formą "PASIDARYK pats" Įspaudas Amatų Reikmenys Sjablonen Už Scrapbooking Dekoras

Savybės:

Produkto priimti ne toksinių ir aplinkos apsaugos medžiagos.

Minkšta medžiaga, nėra lengva subraižyti, didelis dydis, parengti technologija.

Ugdyti vaikų "PASIDARYK pats" interesų.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: Ekologiškai švarus plastikas

Dydis: 29.5*21cm

Svoris: apie 180 g (1pc=20g)

Įpakavimas: 9pc/set

"pastaba:

Spalvos, vaizdai gali šiek tiek skirtis nuo tikrojo produkto.Dydis yra rankinis matavimas, prašome leisti apie 1cm klaida! "

Vežimą:

1)Dauguma sklypų bus išsiųsti per www.poligon-1.lt Standartinis Pristatymas ir Kinija Paštu.Express pristatymas yra pigiau už didelius užsakymus, įveskite užsakymo numerį ir www.poligon-1.lt bus pasirinkti pigiausias pristatymas metodas jums.

2)Mes negalime įsitikinkite, laivybos laikas,nes yra daug veiksnių, iš mūsų kontrolės gabenimas, tikiuosi, kad jums galėtų maloniai suprasti.Paprastai tai užtruks apie 15-60 dienų Oro paštu, 5-20 dienų iki express pristatymas.

3)Visos prekės yra išsiunčiamos per 5 dienas nuo mokėjimo procesas yra baigtas, ir beveik elementus canbe siųsti 48 valandas.

Garantija:

1)Mes bus įsitikinkite, kad produktai yra visiškai apsaugoti, pristatymo, kai pakuotės,ir mes padarysime viską, kad išvengti žalos transporto.

Atsiliepimai:

1)Jūsų pasitenkinimą ir teigiamų atsiliepimų, bus mūsų geriausias grįžti tarnauti jums.Jei jums jaustis patenkintas mūsų gaminių ir paslaugų, prašome palikti mums savo teigiamų atsiliepimų.Jūsų atsiliepimai bus labai dėkingi ir padės mums geriau jus aptarnauti.

2)Jei esate ne laimingas su mūsų produktais ir paslaugomis, prašome susisiekti su mumis prieš jums pateikti neigiamų atsiliepimų.Kai yra problema, kaip pranešama, visas mūsų darbuotojai bandys geriausiai jums padėti emisijos įvyko.Dėkojame už jūsų supratimą.

3) Prašome neatidaryti ginčo ar palikti neigiamą atsiliepimą nepasitarę su mumis , mes pasistengsime atsakyti į visus mūsų klientų ir išspręsti problemą, jūs turite įvykdyti.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai